1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin's Creed: Brotherhood i LT 3.0 - problem z grą

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kuba989, Październik 11, 2012.

  1. Kuba989

    Kuba989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam problem z grą Assasin's Creed: Brotherhood. Mam przerobioną konsolę, najnowszego dasha (15574) i LT 3.0 (tzn. pewności nie mam bo przerabiał mi koleś z ogłoszenia, ale tak mnie zapewniał). Gra włącza się normalnie, leci film wstępny i nawet mogę grać. Problem pojawia się zaraz na początku pierwszej misji, kiedy przy próbie autozapisu wywala komunikat "Nie można odczytać płyty. 1. Wyczyść płytę miękką ściereczką. 2. Ponownie uruchom konsolę". Oczywiście żadne czyszczenie nie pomaga. Z tego co wiem jest to gra z AP 2.5, nagrałem ją zgodnie z tym http://xboxforum.pl/artykuly-31/tut...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/ poradnikiem. Ustawienia agbx'a tak jak w tutorialu. Nagrywałem ImgBurn'em na zwykłej nagrywarce laptopowej, bez żadnych błędów, na płycie Verbatima.
    Ktoś ma pomysł o co może chodzić, zależy mi na tej grze, a nie chcę zmarnować kolejnych płyt na bezsensowne próby?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Zapewne nagrywarka stara albo naped xa slaby laser
     
  4. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    calkiem mozliwe ze przy ponownym wypaleniu problemu juz nie bedzie'
    uzyj verbatima bo na kiepskich plytach czesciej zdarzaja sie takie problemy
     
  5. Kuba989

    Kuba989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Użyłem Verbatima, napisałem w pierwszym poście. Czyli problem raczej z nagrywarką niż ze sposobem nagrywania? Nagrałem prócz tego parę gier (tylko XGD2) i problemów póki co nie ma, tylko AC:B wywala ten komunikat.

    Odświeżam temat, może ktoś coś napisze nowego.

    Info Edytuj posty. Nie pisz jeden po drugim// Laki88

     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Assasin's Creed: Brotherhood i LT 3.0 - problem z grą

    za duża prędkość nagrywania, skopany obraz albo laser w nagrywarce.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum