1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

assasins creed brotherhood problem z gra

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koksik1000, Grudzień 28, 2010.

  1. koksik1000

    koksik1000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem zainstalowałem tą grę na dysku i wszystko jest git 100% pisze ze zakonczona instalacja ale jak chce odpalic gre to wyskakuje mi NIEROZPOZNANA PŁYTA nie mozna odczytać plyty o co chodzi gra sie normalnie nagrała,zainstalowała na dysk a tu lipa
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Ta gra ma nowy rodzaj zabezpieczeń antypirackich i nie działa na starych przeróbkach. Musisz zaktualizować flash napędu do wersji Ixtreme LT .
     
  4. koksik1000

    koksik1000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam napęd Toshiba-Samsung czy jego tez da rade zaktualizować nie wiem jakiego mam ixtreme ale chyba 1.4 i jeszcze jedno pytanko nie da sie zrobic jakos w stary sposób a mianowicie wrzucić jakiś patch zeby mi przerobiło na mojego ixtreme kiedys tak robiłem i wszystko było ok
     
  5. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Rozumiem , że ten Assassins Creed jest kopią , a nie oryginalną grą , tak?
    Na allegro są oferty przeróbki napędu na LT.
     
  6. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    No musisz przerobić na LT ( tak jak kolega/koleżanka u góry mówi )
    I jeszcze jedno to masz prawie na pewno oflagowaną konsole po takiej próbie odpalenia
    Patcha nie ma na takie coś tylko przeróbka
     
  7. koksik1000

    koksik1000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak ten assasin to kopia.Czyli ten napęd ktory mam jest dobry na przeróbke LT a co jest potrzebne zebym mógł sobie sam to zrobic??
     
Wczytywanie...

Poleć forum