1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasins creed brotherhood - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez veru_88, Marzec 19, 2011.

  1. veru_88

    veru_88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mam problem z oryginalna gra Assasins Creed Brotherhood . Kiedy probuje wlaczyc gre wyskakuje komunikat "płyta niemożliwa do odczytu" , ""nie rozpoznano płyty" . Jaka moze byc tego przyczyna ? Gra jest nowa , pochodzi z Anglii . Konsola nie byla przerabiana . Prosze o pomoc .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    A czy gra jest w systemie PAL ?
     
  4. veru_88

    veru_88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    inne gry działają ? Jak masz HDD spróbuj ją zgrać.
     
  6. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Idiotyczne pytanie: gra jest na xboxa?
     
  7. veru_88

    veru_88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra na Xbox 360 , konsola Xbox 360 .
     
  8. zuraw1989

    zuraw1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    masz gre na twardym? jak nie to zainstaluj na twardego i sprobuj
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Pomysl.. Jak mu nie odczytuje plyty do tym bardziej nie moze zainstalowac na dysku, prawda??
    Byc moze naped sie sypie..
    Albo (to zdarza sie baardzo rzadko), masz zle wytloczony egzemplarz gry, sprawdz na innej konsoli.
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Inne gry Ci chodzą ?
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a może kolega miał podmieniony napęd.......i spoof został wykryty przez dash....
     
  12. YROSHIKU

    YROSHIKU Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sz-Wa
    Witam wszystkich ;3! Mam oryginał tej gry i gdy próbuje ją odpalić to wprawdzie znajduje grę jak i nie ma problemu z jej instalacją jednak pojawił się ten sam problem o którym wspomniał kolega ("gra nie może być odczytana" - czy coś takiego) i nie mam pojęcia co zrobić. Czy ktoś może wie jak rozwiązać ten problem?
     
Wczytywanie...

Poleć forum