1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin's Creed:Brotherhood

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dav10, Grudzień 30, 2010.

  1. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Czy muszę patchować tę grę? Wiem że ta gra musi być patchowana, ale nie wiem czy uploader jej nie patchował.
    I czy wynika coś z Abgx360?

    Abgx360 :http://img827.imageshack.us/img827/347/xxxa.png

    Proszę o odpowiedzi :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Byla ptachowana na wave 3/4.
     
  4. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Czyli będzie działać na Lt+?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Tylko mi właśnie chodzi o to czy ten obraz nie był zmodyfikowany, bo jak go będę patchował jeszcze raz to zepsuję cały obraz.
     
  7. Robinq

    Robinq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wersja jaką posiadasz (Szopasquad) nie posiada patchy AP 2,5 czyli nie odpalisz jej normalnym sposobem na LT+. Jeśli masz dasha poniżej 9199 możesz odpalić go metodą 3 dashy lub jeśli w twojej konsoli firmowo był napęd Hitachi/Samsung to gra odpali. Jeśli jednak masz najnowszego dasha to możesz pobrać wersję Global i spolszczyć ją plikami z twojego obrazu.
     
  8. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    A jak spolszczyć wersję global?
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
Wczytywanie...

Poleć forum