1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin's Creed: Brotherhood

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Grantone PL, Kwiecień 23, 2011.

  1. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    Witam. Mam taki problem z tą grą i kilkoma innymi a mianowicie gdy sie poruszam jest taki jakby przecięty obraz (taki pasek jak nic sie nie dzieje to nie widać). Mam X falcona, przerobionego lt+ i tv Samsung.


    @edit
    Spoko już ogarnąłem co i jak :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po pierwsze zrób zdjęcia i je dodaj. Bo z Twoich opisów nikt nic nie rozumie.
     
  4. RaaDeeK

    RaaDeeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Synchronizacja pionowa, z tego co mi się wydaje, a raczej jej brak :p
     
  5. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Tak dokładnie jak RaaDeeK mówi, jemu się wydaje, więc ja potwierdzam, każdy to ma, na 100% to wina gry, nie konsoli, ciekawe czy na PC jest synchronizacja pionowa : d
     
  6. SzybkiLemur

    SzybkiLemur Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    U mnie tego nie ma, mam oryginalny soft i gre.
     
Wczytywanie...

Poleć forum