1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasins Creed Brotherhood

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pokerface122, Październik 8, 2011.

  1. pokerface122

    pokerface122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam xboxa 360 4 gb i chcialem sie zapytac czy da sie na nim asasyna brotherhood odpalic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    tylko na drugi raz pisz że chcesz uruchomić pirata czy orginał, i jak pirat to jaki masz dash i przeróbke bo nikt tu wróżką nie jest.
     
  4. pokerface122

    pokerface122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    Masz xboxa 360 to chyba logiczne że wszystkie gry przeznaczone na platformę xbox 360 wejdą Ci, nie ?
     
  6. pokerface122

    pokerface122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak to ja wiem tylko ze gdzies wyczytalem ze trzeba go zainstalowac a on ma wiecej niz 4 gb i nie wiem wlasnie czy sie oplaca czy lepiej 2 assasyna
     
  7. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
  8. Dr R.I.P

    Dr R.I.P Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odpalaj po prosy z plyty bez instalacji. Save zapisze Ci sie tylko, co oczywiste.

    Tapnięte z HTC Desire Z
     
  9. pokerface122

    pokerface122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko wlasnie wyczytalem zeby wogole odpalic assasins creed brotherhood trzeba go miec zainstalowanego
     
  10. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    to bzdury wyczytales

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  11. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    ciekawi mnie kto takie głupoty napisał, pewnie jakiś filozof : )
     
  12. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Myślę że problem akurat był w czytaniu : )
     
  13. kondziu16

    kondziu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    nie potrzeba instalacji możesz mieć pendrive np 1gb zamiast dysku i tak odpalisz
     
  14. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    Potrzebna Ci jest po prostu tylko przestrzeń na której będziesz miał save, profile itp. Do odpalenia gierki nie wymagane jest mieć ją na dysku.
     
  15. Deloran

    Deloran Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Do samego grania instalacji gry nie potrzebujesz, ale z zainstalowaną grą komfort jest o wiele wyższy.
     
  16. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    O wiele wyższy ? Raczej tylko o tyle że napęd nie hałasuje .
     
  17. Alex Szkalski

    Alex Szkalski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bez instalacji mozna :) PRzed chwila odpalilem po raz pierwszy i szło jak burza;d
     
  18. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Można grać bez instalacji na HDD :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum