1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasins Creed II problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Phafor, Lipiec 11, 2010.

  1. Phafor

    Phafor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam problem z grą Assasins Creed II. Podczas gry pojawia się komunikat zeby przetrzeć płyte szmatką. Gra jest nieoryginalna. Ja posiadam Xboxa 360 Jasper z softem iXtreme 1.6. Gra jest nagrana na Verbatim. Błąd pojawia się gdy musze uciekać przed grupą 'ochroniarzy' ukochanej Enziego. To jest sam początek.


    Wiecie może w czym tkwi problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    sprawdzales obraz?? jesli nie to wina obrazu, jesli jest dobry to zle nagrana plyta
     
  4. Phafor

    Phafor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    obraz dobry. Gdyby byla zle nagrana plyta to chyba wogole by mi gra nie startowała? Czytałem, że na oryginałach tez jest taki problem.
     
  5. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Jak jest zle nagrana plyta to gry i tak startuja ja mam zle wypalony RD:Grid za jakims piatym razem gra sie uruchamia a i tak czasami podczas wyscigu wyskoczy info o przeczyszczeniu plyty szmatka a sprobuj zainstalowac gre na dysk jak to nie pomoze to wypal jeszcze raz
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    gra sie uruchomi, ostatnio nagralem FIFE 10 i wlaczyla sie elegancko ale jak chcialem zagrac mecz to przetrzyj szmatka bla bla, nagralem jeszcze raz i chodzi, takze czasami posluchaj innych
     
  7. majkl

    majkl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To niestety dosyć powszechny problem. Nawet jeśli wypalisz obraz prawidłowo, na dobrych płytach jak Verbatim, to od czasu do czasu wyskakuje taki komunikat. Miałem ten sam problem. Po prostu dokupiłem dysk twardy i instaluję gry na dysku i wszystko działa ok. Nawet jeśli masz bana to po wgraniu nowego dashboard'u będziesz mógł instalować gry na dysku.
     
  8. kruryx

    kruryx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to plyta
     
Wczytywanie...

Poleć forum