1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin's Creed II pytania...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Adamor, Grudzień 12, 2009.

  1. Adamor

    Adamor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam.:p
    Mam kilka pytań dotyczących ACII:
    1.Słyszałem o pewnym błędzie w 11 rozdziale gry że gdy zapisze się w czasie tego rozdziału i włączy się jeszcze raz konsole to występuje błąd że Ezio jest w jakimś pokoju i nie da się z niego wydostać.A jeżeli przejdzie się ten rozdział bez wyłączenia konsoli i zapisze dopiero w 12 rozdziale to czy będę miał ten błąd czy nie?
    2.Czy tą łatkę co wyszła można wrzucić na pendriva czy nie?(o ile w ogóle jest możliwa do ściągnięcia)
    3.ACII ma Wave 4.To czy jeżeli kupie orginał to muszę używać tego "activate iso"?
    Proszę o odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    1. Po przejściu 11 sekwencji jesteś w swojej willi i nie ma wyjścia nie w każdej wersji gry jest ten błąd.

    2.Jak ktoś wrzuci na neta to pewnie tak.

    3.A tutaj to szczerze powiedziawszy nie wiem. chyba powinno chodzić.
     
  4. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    1. Jeżeli odrazu z 11 rozdziału przejdziesz do następnego to nie ma problemu.
    3. Raczej nie
     
  5. Adamor

    Adamor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    1. To jeżeli przejdę 11 rozdział to będe miał ten problem czy nie?
     
  6. Kimo

    Kimo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oryginałka pójdzie bez żadnego active.iso bo sam mam i działa bez problemu. 11 rozdział musisz przejść na raz, po tym jak wyjdziesz z animusa to zamiast wyłączać konsolkę, to musisz kontynuować grę do pierwszego save'a i nie ma problemu.
     
  7. Griver

    Griver Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Jestes jakis filmik pokazujacy ten bug ?
     
  8. Kimo

    Kimo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    activate.iso dotyczy tylko wtedy gdy grę ściągniesz z neta, jak masz oryginał to każda gra z każdym wave pójdzie na każdej konsoli, czy przerobionej czy nieprzerobionej :)
     
  10. szabla27

    szabla27 Banned

    Dołączył:
    Październik 3, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    łódz
    Kup oryginał nie będziesz się martwił o nic
     
  11. Adamor

    Adamor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    1. Czyli jeżeli przejdę 11 i 12 rozdział na raz nie będę miał problemu.Dla wszystkich co pomogli THX.
     
  12. Kimo

    Kimo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Napisał, że chce właśnie oryginał kupić przecież ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum