1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasin's Creed II

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Karpi1612, Styczeń 2, 2010.

  1. Karpi1612

    Karpi1612 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skarszewy
    Witam
    Mam problem z misją "Visitazione's Secret"
    Jest to w lochach
    Trzeba skakać po takich palach stają one w wodzie i jest taka ,nie wiem jak to nazwać taka kreska podzielona na kwadraty gdy do niej podchodzę pisze Advenced wall jump (LS + A czy coś takiego, jaki przycisk to LS?) i nie wiem co tam trzeba zrobić :( Pomocy
    Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japanman1

    japanman1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    LS to lewa gałka od pada . Biegniesz pościanie, lewą gałką kierujesz w prawo i naciskasz "A"
     
  4. kacprzak_Lca

    kacprzak_Lca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak w ogóle to gdzie jest moj temat o AC2 rozkminy przed premierą czy cos takiego. Było tam prawie 1000 postów wiec zawsze mozna było zaczerpnąc jakis informacji a nigdzie juz tego nie widze
     
  5. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
  6. mee1906

    mee1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Problem

    A ja mam taki problem , iż sciągłem sobie assasina nawet już dwie wersje , spatchowałem go na wave 3 jak to robie z wszystkim co trzeba patchowac. Noi nagralo mi wszystko elegancko, lecz xbox nie widzi mi zadnej z tych plyt a nagralem juz 3 z ta gra gdyz sadzilem ze to moze problem wersji, ale nadal jest to samo. prosze o pomoc mial juz ktos taki problem z ta gra
    P.S inne gry z wave 4 mi smigaja typu rogue warrior czy cod mw2
     
  7. J4cek

    J4cek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stargard
    Pomoc

    Ja posiadam soft 1.51 i po ściągnięciu obrazu z Assasinem najpierw go potraktowałem agbx, żeby dociągnął brakujące łaty, a dopiero potem wave patcherem na WAVE 3 i wypalić. Mi działa, właśnie skończyłem grę.
     
  8. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Mam pytanko odnośnie wersji PL. Kilka tygodni temu na forum czytałem, że do polskiej wersji nie ściąga się aktualizacja, która elminuje błąd, który uniemożliwia przejście gry. Trochę mi się wierzyć nie chce, że jakiś ułamek typa, którzy kupili grę w polskiej wersji nie mogą jej przejść.
    Więc jak to z tym jest?
    No i czy w ogóle jest sens kupować wersję PL (jeśli oczywiście działa poprawnie)?
     
  9. tomcies

    tomcies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Grę przejdziesz całą i na końcu masz napisy końcowe.
    Tyle że są wycięte 2 rozdziały 12 i 13.
    Normalnie jest 14.
    Rozdziały końcowe są bardzo krótkie więc dużo nie tracimy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum