1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasins Creed III przycina

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bartolo355, Listopad 10, 2012.

  1. Bartolo355

    Bartolo355 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Witam,na Assasins Creeda starciłłem chyba już z 3 płyty.Za każdym razem gdy nagrywam AC III(oczywiście po przepuszczeniu przez abgx,ihas,oraz img burn x 2,4)gra dziwnie klatkuje.Nie wiem czy jest to spowodowane.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SkipeR

    SkipeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Na jakie płyty nagrywasz i jaką prędkością?
     
  4. Bartolo355

    Bartolo355 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Nagrywałem na verbatimie,platinum,oraz na phylipsie,wszystko nagrywałem 2,4.
     
  5. Muminek85

    Muminek85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Sprawdź/nagraj inną grę. Znajomy miał podobną akcje z Halo i okazało się, ze padła nagrywarka.

    Stare gry chodzą ok?
     
  6. Bartolo355

    Bartolo355 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Stary gry właśnie chodzą elegancko,sprawdzałem Crysisa II i działało wszystko ok.Fifa 13 bez żadnego zacięcia na verbatimie.
     
  7. Muminek85

    Muminek85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Masakra.

    Może weź płytke z AC3 i sprawdź na innym Xboxie? Wtedy będziesz wiedział, że masz s********* obraz do nagrywania... Sorki, że tak zgaduję. ;)

    Ścina na multi, czy na singlu?
     
  8. Bartolo355

    Bartolo355 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Właśnie co jest najbardziej interesujące to to,że ścina na singlu :D Mam takie jakby spadki fpsów,coś jak na PC,pierwszy raz się spotykam z czymś takim na konsoli.
     
  9. pestek1771

    pestek1771 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tuchola
    A przy multi jest wszystko ok ? To chyba jedynie obraz zwalony :D
     
  10. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja miałem takie właśnie "spadki FPS-ow" na obrazie gry od X360CLUB-XBXLND dopiero po późniejszych sekwencjach gra przestała klatkować.
     
  11. Bartolo355

    Bartolo355 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Mam ten sam obraz,jest może jakiś inny obraz z polskim językiem?
     
  12. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  13. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    jak mocne są te spadki na oko ? jak 22-23fps to to normalka ;] gra jest bardzo zbugowana i źle zoptymalizowana, w miastach jest spoko ale na pograniczu różnie bywa raz będą spadki raz nie ;]
     
  14. Endrju91

    Endrju91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi też klatkuje czasem, pierwszy raz spotykam się z czymś takim na konsoli. Już myślałem że to moja slimka winna, a tu widzę nie jestem sam. Verbatim, 2.4x i jestem w identycznej sytuacji.

    Co do samej gry, masa błędów, mam ogromny niedosyt po ukończeniu, mało asasyna w asasynie, dwójka zdecydowanie najlepszą częścią.


    @down: Zainstalowana.
     
  15. lukasz53301

    lukasz53301 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A próbowałeś zainstalować ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum