1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasins Creed Rogue zbugowana misja PROBLEM

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Shiniox, Listopad 14, 2014.

  1. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Witam, grałem dzisiaj w asasyna i jak jestem w 3 sekwencji żeby złapać tego typa od gangu po wyjściu z domu to po złapaniu go najpierw gra mi się zacięła, nic nie szło zrobić, mogłem ruszać tylko kamerą, no więc wczytałem grę od punktu kontrolnego i jak dochodzę do tego momentu to gość którego mam złapać nie pojawia się nawet na mapie, mogę biec gdzie chcę, nie mam go nigdzie pokazanego, nie mam zadnych informacji ze jak go nie zobacze w jakims czasie to nastąpi desynchronizacja, ani nie mam info o tym aby zmniejszyć odległość od celu.

    Próbowałem tak 3 razy, po tym 2 razy probowałem od początku wczytać całe wspomnienie, lecz bez skutku, zawsze to samo.

    Co mam zrobić ?
    Ma ktoś może swój save z tego momentu pożyczyć ? : (
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Nagrałeś ihasem z wgranym lt max?
     
  4. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1041
    Polubienia:
    306
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Żarnobyl
    3 sekwencja to sam początek gry. lepiej zacznij od początku i po sprawie.
     
  5. Shiniox

    Shiniox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Wszystko nagrywane ihasem, 100%, werfyfikacja, zainstalowane na oryginalnym hdd, nie chce mi się od początku przechodzić :C
    Nie miałby ktoś save z grą ?
     
  6. Spokos

    Spokos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam taki problem otóż po włączeniu gry nie słychać w ogóle co mówią postacie dotyczy to tylko języka angielskiego po zmianie w opcjach na inny wszystko jest próbowałem na obydwóch dostępnych obrazach i jest tak samo czy ma ktoś ten sam problem
     
  7. ThePafcio

    ThePafcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2014
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bolesławiec, Jelenia Góra, Poland, Poland
    Sprawdź abgx'em czy obraz jest uszkodzony jak tak to po prostu ściągnij jeszcze raz z innego linku na przykład i nagraj.
     
  8. loot2014/ban

    loot2014/ban Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2014
    Posty:
    192
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Resetowales konsole czy tylko w kółko do punktu kontrolnego wracasz ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum