1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assasins Creed Tekstury

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez slim3000, Luty 8, 2009.

  1. slim3000

    slim3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam, czy to normalne ze doczytuje mi tekstury? tzn sa to niby drobne rzeczy ale jednak czasami denerwuje (krzaki, kamyki, cienie, itp itd). Gra jest oryginalna i zgrana na dysku (konsola nieprzerobiona). Wydawalo mi sie ze gra powinna chodzic idealnie bez ani jednego doczytania. Prosilbym o odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Ja tez mam taki problem kiedy gram z plyty...kopia zapasowa*
     
  4. Shinnoq

    Shinnoq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    U każdego tak jest. Niestety nie dopracowano tego elementu.
     
  5. slim3000

    slim3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A kiedy grasz z dysku tez masz ten porblem?



    Czyli ta gra juz tak ma? Nie da sie tego zalatwic? a moze mozna jakies patche pobrac?
     
  6. gelu87

    gelu87 Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam konsole od ponad miesiaca i pare gierek i nie mam zadnych doczytywan tekstur jedyne co to tylko lekkie spowolnienie w saints row 2 na poczatku gry i czasami jak sie jedzie w miescie itp a tak to giatara nawet w gta 4 zadnaych problemow nagrywane na verbatim i pozniej na dysk
     
  7. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Grałem w Assasina jeszcze na starym klocku z samsungiem , ale tam nie bylo zadnych doczytywań . Teraz mi sie płytka spierdo*iła ii ci nie powiem jak to na litku wyglada .
     
  8. slim3000

    slim3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To w koncu od czego to zalezy?
     
  9. ToMaSz90

    ToMaSz90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Przemyśl
    ja kupowałem konsolę w czerwcu 2008 napęd Benq w Assasin's Creed mam czasem doczytywanie gdy jadę szybko koniem pomiędzy miastami ale tylko w jednym miejscu.Gram z płyty gra nagrana 2,4x na płycie Verbatim.
     
  10. haszisz

    haszisz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Oj, żeby tylko takie problemy byly na świecie ;) Czasem tak jest, kod nie jest dopracowany, moze czasem cos konsola nienadazy przerobic. To przeciez nie bug zawieszajacy gre.
     
  11. slim3000

    slim3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  12. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Dysku niestety nie mam , ale u mnie doczytuje tekstury tylko w niektorych sytuacjach , np tak jak wyzej , podczas jazdy konno przy duzej predkosci , lub kiedy skacze z punktu obserwacyjnego.. razcej wina gry. Gorszy problem mam w grze The Last Remnant , tam tekstury dogrywaja sie naprawde wolno i gra sie haczy przy wlace. Ale to raczej wina zlej kopii :p
     
  13. haszisz

    haszisz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chodzi Ci o to na ścianie? Za pierwszym razem nic nie widzałem. Nieiwem czy u mnie też tak nie było na oryginalnej angielskiej wersji. Nie masz sie czym przejmowac, to raczje tylko blad w AC.
     
  14. senor

    senor Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    TL
    Osobiscie nie mam zadnego doczytywania tekstur... gram z kopii wgranej na dysk i chodzi plynnie wszystko.
     
  15. slim3000

    slim3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak to na scianie, ten cien itp ;] gra jest oryginalna w polskim wydaniu (dubbing, napisy) ;]
     
  16. jakub1989

    jakub1989 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2007
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To żaden problem z teksturami po prostu gra podmienia cień na lepszy dopiero jak podjedziesz do niego wystarczająco blisko.

    Gdyby cały czas miał być ten wyższej jakości konsola/pc miały by duży problem z uciągnięciem takiej grafy. Choć osobiście nie przypominam sobie aby ten efekt u mnie był aż tak widoczny(sprawdził bym ale nie mam już przerobionej konsoli) Ale mimo wszystko takie bajery są stosowane w prawie każdej grze nie tyczą sietylko cieni ale np tekstur czy modeli postaci ,które z dalsza są gorszej jakosci.
     
Wczytywanie...

Poleć forum