1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

assassin 4 xbox 360 problem z nagrywaniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez eryk122916, Listopad 4, 2013.

  1. eryk122916

    eryk122916 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobrałem assasina mam obraz wszystko super elegancko ,ale gdy chce go sprawdzić abgx360 dostaje powiadomienie że plik iso nie jest na xboxa czy coś w tym rodzaju ,gdy spróbowałem nagrać po włożenie nagranej płyty do xboxa nie znajduje jej tak jak by jej w ogóle nie było. Proszę o szybką pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  4. eryk122916

    eryk122916 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem jak jestem nowy ale jest napisana lokalizacja i nazwa pliku a następnie takie zdanie : isn't recognized as an xbox 360 iso or stealth file

    Checking for updates to abgx360.dat...
    Server file abgx360.dat no newer than local file - not retrieving

    ERROR: C:\Documents and Settings\Robert\Pulpit\xbox360\assasin\Assassins.C reed.I
    V.Black.Flag.RUS.PAL.XBOX360-X360CLUB-XBXLND\Disc1 (SinglePlayer)\Assassins.Cree
    d.IV.Black.Flag.RUS.PAL.XBOX360-X360CLUB-XBXLND-Disc1.iso isn't recognized as an
    XBOX 360 ISO or Stealth file!

    Press any key to exit . . .



    A tak to dokładnie wygląda


    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    czyli twoj obraz iso jest uszkodzony i program nie potrafi go rozpoznac jako obraz z gra na xboxa, musisz pobrac na nowo gre
     
  6. eryk122916

    eryk122916 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli plik iso który jest na internecie jest ok ? Tylko był problem przy pobieraniu

    Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Najprawdopodobniej tak

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28056
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Sprawdź czy obraz nie ma zaznaczone we właściwościach ''tylko do odczytu''
    Jak ma to odznacz.
     
  9. eryk122916

    eryk122916 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak to i gdzie sprawdzić ?

    Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Prawy przycisk myszy na obraz i kliknij "właściwości"
    Tam zobacz czy nie jest zaznaczone "tylko do odczytu"

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 4
     
  11. eryk122916

    eryk122916 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki jutro sobie sprawdze

    Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
     
  12. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    http://xboxforum.pl/iso-10/problem-z-nagraniem-pisz-tutaj-74797/
     
Wczytywanie...

Poleć forum