1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin Black flag

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BrylantGT, Luty 15, 2014.

  1. BrylantGT

    BrylantGT Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema mam problem mianowicie pozyczylem od kolegi AC black flag na xboxa 360 i nie moge ustawic polskich napisow w ustawieniach sa tylko arabskie i angielskie ,a kolega mowil mi ze ma polskie (pudelko gry nie posiada naklejki PL swiadczacej o polskich napisach wiec niewiem co zrobic).Jak ktos wie jak ustawic polskie napisy niech pisze Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bysiiuu

    bysiiuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    106
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak w ustawieniach nie ma to nic nie zrobisz chyba że kolega ma rgh to sobie dogral

    Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Lokalizację oraz region w ust. konsoli masz ustawione na POLSKĘ ?
     
  5. pikey4

    pikey4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ropa, Poland
    jak masz oryginalną konsole albo liteona to podłącz się pod live i aktualizacje ściągni to możesz dostać przy niej napisy pl
     
  6. BrylantGT

    BrylantGT Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam lokalizacje polska konto gold niewiem co zrobic co to rgh
     
  7. pikey4

    pikey4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Ropa, Poland
    RGH to czip który się lutuje do płyty głównej i możesz grać w gry bez płyty ,wystarczy że je zainstalujesz.
    jeśli kupiłeś nową konsole i nic z nią nie robiłeś to połącz się z xbox live i włącz assassina ,zanim się pojawi menu główne to powina się pojawić propozycja aktualizacji i za akceptuj po czym się będzie ściągać ok 15mb. i powinieneś mieć napisy pl
    możesz mieć też wgraną przeróbke LT3.0. ale tak czy inaczej to możesz z nią podłączyć się pod internet i ściągnąć aktualizacje.
    ale jak przy kupnie pisało RGH/JTAG to lepiej się nie podłączaj pod live bo bana dostaniesz
     
Wczytywanie...

Poleć forum