1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin Creed 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hehe925, Marzec 27, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siemka otóż gram sobie w assassina i pomyślałem o tym problemie w 11 sekwencji ( nie doszedłem tam jeszcze) i czy ten problem jest w każdej wersji ?? (mam polską wersje) i czy da rady jakoś go ominąć.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tabris

    Tabris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Da rade go ominąć musisz przejść od razu 11 sekwencje bez wychodzenia z gry
     
  4. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a długi jest ten rozdział
     
  5. konrad767

    konrad767 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2009
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja od 9 do końca juz przeszedłem. Wiec dasz rade :)
     
  6. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Hmmm o czym wy mowicie? Ja nie mialem zadnych problemow ale powiedzcie o co chodzi
     
  7. HeLLBoY!

    HeLLBoY! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wisbech UK
    z tego co wiem wyszła łatka. Ale jeśli się mylę to i tak gra nie jest trudna wiedz dasz rade;p
     
  8. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    wtf? ja grałem normalnie i mam 100% gry :D
     
  9. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    jeżeli masz polską wersję to ten problem jest. Ubi wypuściło odpowiedni patch więc:
    -zainstaluj patch i graj normalnie,
    -nie instaluj i przejdź 11 sekwencję na raz (możesz wyjść z gry dopiero gdy ujrzysz napis 11 sekwencja zakończona)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum