1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin Creed 3 i Lt nie dziła

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matt011, Styczeń 10, 2011.

  1. matt011

    matt011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wałbrzych
    Witam
    Dzisiaj przerobiłem ACB tym poradnikiem http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html i gra nie działa mam flash LT 1.0 bo tylko taki jest dostępny na Samsunga i jak chcę właczyć gre to czarny ekran a zachwile komunikat "Nie można odczytać płyty" co mam zrobić aby mi działała gra, dodam jeszcze że mam najnowszego dasha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. matt011

    matt011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wałbrzych
    ale czytałem ze lt+ do samsunga jest niepotrzebne ponieważ on nie odczytuje tych zabezpieczeń
     
  5. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podziel się z nami tym co wypluwa ci abgx360.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    słuchaj ja na samsungu nic nie kombinowałem z obrazem
    nagrałem i śmigało
    nfs tak samo
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To jest polska wersja ?
     
  8. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    LT 1.0 a LT+ się różnią więc poszukaj jak odpalić AC:B na ten flash :)
     
  9. matt011

    matt011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wałbrzych
    dodam jeszcze że sprawdzałem u kumpla na napędzie Benqu z LT + i też nie działa a wszystko zgodnie z poradnikiem robiłem.I to chyba nie polska wersja nie mam pewności nie pisze. Tutaj daje foto co mi wyskakuje na abx.
    [​IMG]
    By setinho at 2011-01-11
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To bardzo dobrze ze wiesz co sciagasz!
    Nagraj obraz jeszcze raz tym razem bez patchowania pod LT+, bo to nie potrzebnie zrobiles.
     
  11. matt011

    matt011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wałbrzych
    To teraz zasysam inna wersje(angielska) i co mam jej nie ruszać zostawić bez patchowania czy spatchować tak jak gry bez AP 25??
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nic z nia nie rob, spruboj jeszcze raz na tej wersji, strata plyty ktora kosztuje 4zl straszna nie jest wiec spruboj.
     
  13. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    chyba wiem w czym tkwi problem :) kolega ma teraz samsunga.. ale wcześniej najprawdopodobniej miał lajtona, a więc był spoof i dlatego nie chce mu odpalić. Mogę się mylić ale miałem taką samą sytuacje z tym że jak kupowałem klocka to dali mi mojego lajtona bo kiedyś był nie do zflaszowania
     
  14. matt011

    matt011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wałbrzych
    oryginalnie był samsung H943 ms28 i wymieniłem na taki sam model możliwe że przez to ?? Tylko ze kumpel ma Benqu z LT+ i nie miał nic wymieniane i mu też nie działa także nie wiem w czym rzecz.
     
  15. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Podmiana na taki sam naped nie ma nic do rzeczy.
     
  16. matt011

    matt011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wałbrzych
    zmarnowałem już 4 płytki i nic mam 2 ACB jeden nieznany a drugi Global czytałem że działają ale nic nie robiłem nie działa patchowałem i abx i też nic pomóżcie mi czemu mi inne gry czyta tylko nie ACB no nie sprawdzałem jeszcze NFSHP i Fable 3. Ale nie z Ap25 czyta normalnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum