1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin Creed 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Gothic4, Listopad 2, 2012.

  1. Gothic4

    Gothic4 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam problem z tą grą. Więc tak najpierw grałem na angielskiej wersji i doszedłem aż do 5 sekwencji. Potem ściągnąłem polską wersję i grałem do 6 sekwencji aż wyskoczył dziwny błąd : takie nie dokońca pojawiające się okienko które zacina xboxa myślałem że to wina źle nagranej płyty więc z powrotem grałem na angielskiej wersji. Doszedłem aż do 10 sekwencji i niestety znowu pojawiał się ten błąd nieważne czy na angielskiej wersji czy na polskiej.Błąd ten pojawia się tylko z przechodzenia na jakiś obszar oraz podczas ładowania sava. Wie ktoś może o co chodzi? Z góry dziękuję za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zachowaj save, usuń grę (jeśli instalowałeś), wyczyść pamięć podręczną, zainstaluje grę lub graj z płyty.
     
  4. Gothic4

    Gothic4 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No niestety ale nic to nie dało. Zauważyłem że napęd podczas wczytywania tak przez 15-20 s głośno działa a potem zwalnia i przestaje(znaczy dalej działa tylko ciszej). Inee gry mi działają normalnie tylko ta ma problem ;/
     
  5. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Nagrane ihasem? Jak wygląda to okienko? Jeśli możesz wstaw jakieś zdjęcie bo nie do końca rozumiem.

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  6. Gothic4

    Gothic4 Banned

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie nagrane ihasem. Specjalnie dla tej gry kupiłem verbatimy po 5 zł i myślałem że wszystko będzie działać. Zaraz spróbuje dać zdjęcie.
    edit:http://imageshack.us/f/341/p0211120048.jpg/
     
Wczytywanie...

Poleć forum