1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin Creed Brotherhood PL ! SPRAWDZONE !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dragon124, Listopad 24, 2010.

  1. Dragon124

    Dragon124 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Imageshack - polskie.png

    Assassin's Creed: Brotherhood (2010/PAL/MULTI10/RUSSOUND/XBOX360) ť Nemix.ru -

    POTWIERDZAM JEST TO WERSJA PL !!

    Przepraszam że w tym dziale , ale do innych nie mam dostępu bardzo proszę o przeniesienie , dzięki i pozdrawiam !

    edit. Gra sprawdzona przeze mnie , tak jak pokazywał abgx 360 jest to wersja PL tutaj screeny z menu :
    http://img543.imageshack.us/i/lgim0110.jpg/
    http://img593.imageshack.us/i/lgim0111.jpg/

    Grę odpaliłem wersją 3 dashy + activite iso + ixtreme 1.61 :) Napęd Liteon Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Niestety linki już wygasły....
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Wygasły na rapidshare,na pozostałych mirrorach są.
     
  5. Bliding

    Bliding Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stargard Szczec.
    Ma lektora czy tylko napisy?
     
  6. szczygiell87

    szczygiell87 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam inne pytanie. Czy Russound oznacza, że są polskie napisy i dźwięk ruski?
     
  7. pedro83

    pedro83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bagdad
    Z tego co wyczytałem na forum to głosy są w EN, Włoskim i Ruskim, a napisy PL i jeszcze jakieś tam.
     
  8. Bliding

    Bliding Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stargard Szczec.
    A na jakim dashie odpaliles?
     
  9. Dragon124

    Dragon124 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  10. vienio999

    vienio999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Lecu u mnie 600kb/s z torrenta, nie przestawaj ziomek :D
     
  11. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    A odpalał to ktoś na LT+?

    Nie ma sectora AP25 i nie wiem czy ta kopia jest bezpieczna i nie oflaguje konsoli.
     
  13. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chyba mozna to odpalic tym sposobem 3xdasha aktualizowany ?
     
  14. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Tyle to wiem, ale pytam o LT+. Właśnie zrobiłem sobie flash i nie wiem czy to nagrywać, bo z tego co wynika z informacji ze sceny gra musi mieć poprawny sektor AP25. Nowy Abgx pokazuje na czerwono brak sektora. Niestety kopia niezweryfikowana i nie naprawi tego.
     
  15. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to czyli obraz tylko na 3Xdash na LT+ NIE PASUJE jednym slowem lipa
    ten torent to z tego jest
    Assassin's Creed: Brotherhood (2010/PAL/MULTI10/RUSSOUND/XBOX360)
    wiedz dalej nie ma dobrej wersji pl na LT+
     
  16. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    a można do niego wgrać patch ap2.5 patcherem
    >??
     
  17. Czesiu16

    Czesiu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam,
    czy pójdzie to na Hitachi napędzie, wersja bodajże 1.51(przerabiałem jakieś 15 miesięcy temu), czy jest to moze specjalnie przygotowana wersja na inne napędy? Nie zalezy mi na live, moze oflagowac ;)
     
  18. kubek

    kubek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    omg, wbijam na link do ruskiej strony, tam reklama, a po kliknięciu w X przeniosło mnie do jakiejś strony z pornosami :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum