1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin Creed: Brotherhood - PROBLEM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ogonek97, Grudzień 21, 2010.

  1. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    Siema, pobrałem tego najnowszego abgx v1.0.5 i wyskakuje mi taki błąd przy sprawdzaniu obrazu ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
    czy ktoś wie oco chodzi ?? i czy będzie to działać jak to nagram ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wie kazdy kto czyta forum

    tobie tez polecam co drugi temat jest o tym
     
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Był to gotowy obraz do wypalenia.
    Jeżeli masz jeszcze archiwum, to wypakuj jeszcze raz i nagraj. Wiesz o tym, że musisz mieć LT+, żeby w AC:B zagrać?
     
  5. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    tak wiem, mam go. Czyli musze go wypakować i odrazu nagrać ?? i będzie działał?
     
  6. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    nagrałem go tak jak mi kazałeś i nic sie nie dzieje/... czarny ekran
     
  7. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    eXtrime Tylko ta gra potrzebuje LT+??
     
  8. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak, AC:B ma nowe zabezpieczenie - AP25 - potrzebujesz LT+, żeby zagrać.

    Napisz jeszcze jakiego masz dasha.
     
  9. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
  10. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  11. michas19

    michas19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I te gry co wyjdą w przyszłości też będą miały zabezpieczenie -AP25- ??
     
  12. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    Mam tego LT+ i najnowszego dashboarda a więc nie wiem o co chodzi... a napęd mam benq
     
Wczytywanie...

Poleć forum