1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin Creed brotherhood pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez isko890, Maj 17, 2011.

  1. isko890

    isko890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Słuchajcie, nagrałem sobie ACB, wkładam do napędu i biorę zagraj w grę, dodam że jest normalnie Logo gry, wyskakuje czarny ekran, po chwili wyskakuje ,,nie może przeczytać płyty" słyszałem coś o 3 aktualizacjach, ale nie wiem na czym to polega. Dodam, że grałem na tej konsoli w Halo Reach, Black Ops i było wszystko normalnie... a teraz tak wyskakuje, tak samo mam np. z grą EA MMA, jeżeli byłby ktoś tak życzliwy i wytłumaczyłby jak zrobić te aktualizacje byłbym bardzo, bardzo wdzięczny:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zacznijmy od tego jaka masz przerobke i dash
     
  4. isko890

    isko890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no więc tak, przeróbka to nie wiem, ale dash mam ten 12625, wiem że muszę zrobić sobie dash 9199, mam już go sciągnietego, ale jest problem, wrzucam go na penka i nie czyta nic... bo gdy pierwszy raz włożę pendriva do xboxa to musi się zrobić konfiguracja żeby czytało go, no ale konfiguracja się robi i wyjmuje pendriva i nie mam na nim w ogóle miejsca bo jest tam ukryty folder xbox360... zrobiłem też taki myk, że zarekwirowałem tylko 3gb dla xboxa i 5 gb jest wolnego, wrzucałem na te wolne miejsce nic nie czyta, wrzuciłem do tego folderu też nic nie czyta... tych updatów też nie czytało. możesz mi jakoś pomóc?
     
  5. isko890

    isko890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tego co sie orientuję przeróbka ixtreme 1.6
     
  6. isko890

    isko890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyczytałem też, że mam napęd Benq, czyli jakiś Lite On tak? może to coś pomoże, ale nie wiem jaką mam przeróbkę, wiem że była robiona coś koło października-listopada 2010r. wtedy była to najnowsza przeróbka, Wszystkie nowe gry wtedy chodziły, Call of Duty BO, Fifa 11 itd. nie wiem czy to jest ixtreme czy coś, jak trzeba to mogę to jakoś sprawdzić tylko nie wiem jak... Pomóżcie proszę
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    teraz tylko reflash do ixtreme lt+
     
  8. isko890

    isko890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha, czyli muszę zapłacić komuś kto się na tym zna tak? czy moge zrobić to sam?
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Mozesz zrobic sam. Reflash jest latwiejszy od przerobki i wystatczy zwykly PC bez zadnych "dodatkow".
     
  10. isko890

    isko890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dobrze, ale moglibyście mi wytłumaczyć w jaki sposób to zrobić?:) bo jestem zielony w tych sprawach...
     
  11. isko890

    isko890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. isko890

    isko890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Benq to nie Liteon .
    Sprawdź dokładnie jaki masz napęd.
    A czy klucz napędu masz ?
     
  14. isko890

    isko890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nic nie wiem...
     
  15. isko890

    isko890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    klucz napędu? co to jest? bo ja kupowałem używanego Xboxa od razu z przeróbką itd. Napęd to jest benQ bo już sprawdzałem, ale nie wiem jaki model itd. bo się nie znam na tym
     
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    trzeba podłączyc napęd pod kompa i zczytać klucz....i wgrać ponownie z nową przeróbką....
     
  17. isko890

    isko890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra ok, ale mógłbyś mi wytłumaczyć jak to zrobić krok po kroku i w jaki sposób podłączyć? byłbym wdzięczny:)
     
  18. isko890

    isko890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Widzę, że jesteś z War-Maz, ja jestem z Nidzicy, widzę też, że usługi proponujesz związane z tym flashem:) tak więc możnaby się jakoś dogadać, co ty na to?
     
Wczytywanie...

Poleć forum