1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin Creed III

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DamasenPL, Grudzień 4, 2012.

  1. DamasenPL

    DamasenPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, to mój pierwszy post wiec proszę o wyrozumiałość . Ściągnąłem AC III na moją konsolę xbox 360 z LT 3.0 i dashem 13599. Po zaktualizowaniu dashu na 16202 wyskakuje, że płyta nie jest obsługiwana. Co robić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michal12.dsl

    michal12.dsl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odprzerobić i kupić orginał a nie...
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    michal12.dsl - masz może pieniądze żeby co miesiąc wydawać po 300 zł na nowe gry... Kradzież to nie jest granie na piratach, kradzież to są ceny nowych oryginalnych gier.

    Co do tematu...
    Być może gra jest po prostu źle nagrana...
     
    1 osoba to lubi.
  5. DamasenPL

    DamasenPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie pomoze bo gra Ci nie działa,pusc obraz do abgx daj autofix level 3 i nagraj jeszcze raz
     
    1 osoba to lubi.
  7. DamasenPL

    DamasenPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Okej, dzięki ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum