1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin i LT (coś jest nie tak)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kapi133, Sierpień 30, 2011.

  1. kapi133

    kapi133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam niedawno kupiłem swoją drugą konsole przerobiłem ją mam wgrane oprogramowanie LT ściągnąłem sobie fife11 nagrałem działa ściągnąłem Call of Juarez the cartel nagrałem działa ściągnąłem Assassina BH nagrałem i niestety pokazał się komunikat że nie można odtworzyć płyty więc nagrałem jeszcze (myślałem że podczas nagrywania poszło coś nie tak) ale to samo więc ściągnąłem jeszcze raz (z innych linków) nagrywam i dzieje się to samo nie wiem co się dzieje prosze o pomoc pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No, coś jest nie tak. Ale chyba z twoją wyszukiwarką na forum
    Jedyna możliwa na dzień dzisiejszy metoda, to zaktualizowanie dasha do najnowszej wersji i przerobienie konsoli do wersji LT 1.91
    I uprzedzając kolejne pytanie - nie, nie ma innego sposobu. Chyba że znajdziesz odpowiednie patche i dograsz ręcznie do obrazu płyty
    AC;B jak i kilka innych gier posiadają zabezpieczenia AP.25
     
  4. kapi133

    kapi133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Problem polega na tym że abgx posiada własną bazę patchy dostosowaną do przedostatniego dasha. Nie odpalisz więc na starszym dashu, a aktualizując dash usuniesz sobie przeróbkę. Czyli czy tak, czy siak ponowne przerobienie nieuniknione. Jeśli więc miałbyś przerabiać to do najnowszej wersji 1.91, która całkowicie omija zabezpieczenia AP.25
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    najpierw musisz przerobić konsole do 1.91
     
Wczytywanie...

Poleć forum