1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin - Płyta nieobsługiwana

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kapi133, Listopad 18, 2011.

  1. kapi133

    kapi133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jakiś czas temu nagrałem sobie Assassina BH i wszystko działało przeszedłem dokładnie 16% i dziś wkładam płytke i wyskakuje mi komunikat " Płyta nieobsługiwana" o co chodzi ? przecież działało
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blue

    Blue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
  4. kapi133

    kapi133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziękuję bardzo przydało sie. Ale nie znalazłem tam informacji czy teraz inne gry które nagram z AP25 będą działały czy nie ?
     
  5. Keryy

    Keryy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Po updatowanych tablicach nie działaja wszystkie gry z ap25 i XGD3.
     
  6. kapi133

    kapi133 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak rozumiem ale czy na przykład nagrywając gre od nowa czy w ogóle jakąś inną to da się ją tak nagrać żeby działało ?
     
  7. pankaczy

    pankaczy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    a ja już mam konsolę na lt+ 2 grałem sobie ładnie w assasins creed: revelations ale dzisiaj podłączyłem na chwile konsole pod live. zainstalowały się aktualizacje i teraz nie mogę odpalić gier na ap 25 ani xdg3. wyskakuje napis nieobsługiwana płyta. w serwisie nie wiedza co robić tylko każą czekać na nowy soft. macie jakies pomysly?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic nie zrobisz, możesz ewentualnie wyczyścić cache hdd. Pobrać title update z danej gry co chcesz odpalić skopiować na pena i spróbować uruchomić grę.(pen oczywiście skonfigurowany jako pamięć konsoli.
     
  9. pankaczy

    pankaczy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a krotka instrukcja krok po kroku jak to zrobic? dysku nie mam tylko jedna karte pamieci i pendrive
     
  10. megaalfa

    megaalfa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam.
    sory że wcinam się, ale nie mogę jeszcze zakładać własnych tematów.

    Mam problem z Assassin's Creed: Revelations grę nagrałem sposobem imgburn turncate wszystko zgodnie z poradnikiem płyty verbatim dl niestety konsola nie czyta w ogóle płyty, tylko przez chwilę jest czarny ekran i cofa do głównego menu.
    To samo mam z need for speed run - tylko że jego nagrywałem przez clon cd "Zapisuj aż do osiągnięcia końca tego medium".

    Jeśli ktoś ma pomysł o co z tym chodzi proszę pisać.
     
  11. pankaczy

    pankaczy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przerob konsole na lt+ 2
     
  12. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    po pierwsze jakiego masz lt?
    po drugie jezeli jest lub byles podpiety pod neta przez ostatnie 48h to juz gier z xgd3 nie uruchomisz przynajmniej narazie ale i tak jeszcze raz bedziesz musial je nagrac
     
  13. megaalfa

    megaalfa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie jestem podpięty pod neta przez xboxa,
    A z przeróbką to nie jestem pewien bo 2 miesiace temu przerabiałem, ale coś zaczęło nawalać i gościu mi wrzucił inny napęd całkiem benq, wcześniej miałem liteon. Czyta mi gry takie jak wrc 2, crysis 2, nfs shift.
     
  14. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    musisz nagrac lt+ 2.0 bo według mnie masz lt 1.9
     
  15. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    nie masz lt 2.0, przy czym nie pójdzie Ci ta gra.
     
  16. adamzki

    adamzki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    holandia
    grałem sobie w skyrima lvl23,wczoraj odpalam i..płyta nie jest obsługiwana.Dobra,mysłe sobie za kilka minut nfs dojdzie to pocisne nieco..i..to samo.tam Ultras Pl napisał ze aktualizują,wiec najlepszym wyjsciem,by pykać w nowe gierki jest pozostac offline???
     
  17. megaporn

    megaporn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi się dzisiaj wyświetlił komunikat "płyta nieobsługiwana" właśnie w Assasinie mimo że nie podłączałem konsoli do internetu w ostatnich dniach. Była podłączona tylko raz, jakiś miesiąc temu. Co może być nie tak?
     
  18. VoiTech PL

    VoiTech PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale przez ten miesiąc Ci działało i nagle przestało?

    Ja dzisiaj włączyłem i to samo mi wyskoczyło. Ale ja włączyłem pożyczoną od kumpla, która u niego działa. Myślicie ze oflagowało mi konsole?
     
  19. tomciopaluch222

    tomciopaluch222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2011
    Posty:
    171
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a ja miale podpieta konsole do neta jeszcze 4 dni temu i kazda gra mi chodzi ...sprawdzalem dzis specjalnie 8 gier z xgd3.... jesli juz mam kabel odpiety od neta to jestem bezpieczny czy za jakis czas samo od siebie przestanie mi dzialac???
     
  20. Kukeel

    Kukeel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jaki dash? wgranie nowego dasha z pena też aktualizuje tablice ap i konsolka jest flagowana :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum