1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins cred IV black flag dodatek

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez demonologia, Styczeń 10, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. demonologia

    demonologia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    witam, mam konsolke pod rgh wczoraj pobralem dodatek do ac iv, i gdzie to wrzucic aby dzialalo, na dysk konsolowy wewnetrzny, czy zewentrzny do folderu z podstawowa wersja gry czy odzielnie to wgrac ? proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wrzuć na wewnętrzny do:
    Content \ 0000000000000000 \ 555308C2 \ 00000002 \ tutaj
     
  4. demonologia

    demonologia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    zaraz sprawdze i napisze czy dziala
    , bo ja ogolnie pobralem wlasnie taki folder 555308C2 i w nim byl folder 00000002 a potem był jakis pliczek o wadze 1,40 gb, czyli jak tam wrzuce to powinno działać?

    EDIT

    nie nie czyta mi zanej nowej gry ? dlaczego ?


    Info orso6// Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wrzuć ten pliczek do tej lokalizacji co wysłałem i tyle.

    Czy po wrzuceniu nowej gry robiłeś skanowanie biblioteki? Jeżeli nie to zrób (opcja w Content Settings > Scan)
     
  6. demonologia

    demonologia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    no ten folder {555308C2 } wrzucilem do folderu {0000000000.. }
    a gdzie dokladnie znajde to skanowanie ?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wejdź w ustawienia FSD (Settings) > Content Settings > Scan > Start Manual Scan
     
  8. demonologia

    demonologia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    ja mam po polsku menu :p przeskanowalem i nadal nic :/
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    A możesz tą grę odpalić z File Managera? Bo może coś nie tak z grą i dlatego nie chce tak jakby jej "wykryć".
     
  10. demonologia

    demonologia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    jesli to cos pomoze to pobralem dokladnie z tej strony

    a ten dysk wewnetrzy to mam tak zrobiony ze zewnetrzy udostepnia 32gb do konsoli czy jakos tak i to sie liczy jako wewnetrzny podobno :p

    gdy probuje odpalic z menaddzera to wyskakuje mi cos takieego ! "aby grac w gre nalezy pobrac i zastosowac dostepna aktualizacje uruchom gre ponownie i zaakceptuj aktualizacje"

    Edytuj posty
    ~z0nk31
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli tu mowa o AC4, bo wczesniej napisałeś, że "nowe gry" nie działają to spróbuj wgrać najnowsze TU:
    Pobierz najnowsze TU 3 stąd:
    Assassin's Creed IV Title Updates
    Pamiętaj, aby Media ID zgadzało się z Media ID twojej gry.
    Następnie wrzuć do tego katalogu:
    Content \ 0000000000000000 \ 555308C2 \ 000B0000 \ tutaj
     
    1 osoba to lubi.
  12. demonologia

    demonologia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    gdy chce odpalic gre z file managera to wyskakuje mi cos takiego "aby grac w ta gre nalezy pobrac i zastosowac dostepna aktualizacje uruchom gre ponownie i zaakceptuj aktualizacje" :/
    i co mam zrobic na tej stronce ? i jak mam sprawdzic media id mojej gry, przepraszam strasznie zielony jestem :/

    //Edit
    Edytuj posty zamiast pisać jednego pod drugim
    ~z0nk31
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Pobrać TU zgodne z twoim Media ID - nie gadaj, że nie umiesz pobrać.

    Odpal AC4 po czym naciśnij GUIDE na padzie, w prawym dolnym rogu na pasku będzie pisać MID: tutaj Media ID.
     
  14. demonologia

    demonologia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    i jak pobiore to co z tym zrobic ? :)
     
  15. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Omfg. Napisałem ci kilka postów wyżej..
     
  16. demonologia

    demonologia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    ok :p ale u mnie jak klikne guide to nie mam zadnego MID :/
     
  17. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Na tym pasku na dole powinieneś mieć Title ID, Media ID, wersję gry i TU.
    Chyba, że tego paska wcale nie masz...
     
  18. demonologia

    demonologia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kalisz
    mozliwe ze tego paska wcale nie mam a da sie go jakos wlaczyc ? bo nie wiem jakie to pobrac, i ten folder 000B000 musze sam utworzyc bo nigdzie tam w content nie mam takiego folderu
     
  19. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jaką masz wersję FSD ?
    bo pasek z informacjami o grze pojawił się w najnowszej wersji FSD
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum