1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Credd II Wazne!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez folga1, Styczeń 31, 2010.

  1. folga1

    folga1 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    WYMODEROWANO

    prosze o nie usuwanie tematu :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    sam próbuj... jakiego masz iXtreme ?
     
  4. Asasyn

    Asasyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    W sumie to musisz poszukac ludzi z okolic bo aj tez nie potrafie tego :p
    @up pisal mi ze ma 1.61
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    masz do **** plyty lub nagrywarke
     
  6. ryba_tychy

    ryba_tychy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    I dlatego ja wole kupować oryginał a nie się męczyć z wypalaniem i się martwić czy zadziała.
     
  7. Asasyn

    Asasyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    W sumie racja ale taki assassin 200 zl to kupisz se 25 plyt i napewno ci wypali przy tej 15 :p
     
  8. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    folga1 a jakie masz płyty ?... albo może ta wersja gry jest lipna i nie działa... hmm
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    jeszcze trochę to oryginała byś kupił na allegro :)
    masz złą nagrywarkę albo kiepskie płyty
     
  10. Asasyn

    Asasyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zabrze
    Pisalem z nim ,
     
Wczytywanie...

Poleć forum