1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed 2 aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Keubi, Maj 7, 2010.

  1. Keubi

    Keubi Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    Witam, ostatnio pobrałem sobie z XBL 2 dodatki do ACII (sekwencja 12 i 13). Po ukończeniu pobierania ucieszony włączam grę (podpięty do Live) i wyskakuje mi komunikat, że aby zagrać w te dodatki wymagana jest aktualizacja z Xbox Live... No więc czekam, bo zawsze sama się robiła w innych grach - nic. Szukam po opcjach w grze - NIC... Na samym XBL też jedno wielkie nic. Powie mi ktoś co musiałbym zrobić, żeby to w końcu zaczęło działać? Cały czas jest właśnie problem z tą aktualizacją...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gorn20000

    gorn20000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    A próbowałes zagrać w gre tj. AC 2 gdy byłeś załączony do live'a?
    W innym przypadku bedziesz mogł wgrac sobie aktualizacje przez pendrive'a.
     
  4. Keubi

    Keubi Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    A skąd takowa aktualizacja była by dostępna do pobrania?

    TAK - podczas załączenia gry byłem podpięty do Live'a
     
  5. gorn20000

    gorn20000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  6. Keubi

    Keubi Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    Pobrałem wszystko co się dało, zgrałem na Pendrive'a i po włożeniu nie pokazuje się zupełnie nic, żadna aktualizacja, to samo po włożeniu płyty z grą oraz uruchomieniu jej...
     
  7. Keubi

    Keubi Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
  8. Keubi

    Keubi Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    @up... chyba ostatni...
     
  9. Keubi

    Keubi Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    Dobra do zamknięcia bo jak widzę, to nikt mi tutaj nie pomoże...
     
  10. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Nie zamykaj ja ci pomogę.Jak pobrałeś tą aktualizacje to jaki masz folder??Musi być chyba $Systemupdate bez tych dziewiątek na końcu i chyba jedynki.Zmień nazwe nagraj na pena podepni pena i powinna ci pokazać się info o dostępnej akualizacji.I GITARA!!!!!!!!!
     
  11. virusek

    virusek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2008
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    pendrive musi być sformatowany na FAT
     
  12. Keubi

    Keubi Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    Kosa77 - mógłbyś/mogłabyś podać mi swoje gg żeby wytłumaczyć mi to z biegu?
     
  13. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    A masz wgranego najnowszego update'a dashboardu? Jak nie to pobierz stąd i wgraj na pendrive http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate_9199.zip
     
  14. wojtas011

    wojtas011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piekło
    przecież DLC do Assasina nie działają z polska wersja tej gry
     
  15. Keubi

    Keubi Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    To co niby powinienem zrobić?
     
  16. Ricko

    Ricko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wojtas011 ma racje. DLC z wersja jezykowa angielska nie dzialaja w grze z polskim jezykiem. Tak samo jest z Fallout 3
     
  17. Keubi

    Keubi Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pawłowice
    To niby musiałbym mieć angielską wersję AC2 czy wystarczy, że zmienię język :p?
     
  18. gorn20000

    gorn20000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    musisz miec wersje ang.
     
Wczytywanie...

Poleć forum