1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed 2 - BRAK GŁOSU!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Turpat, Styczeń 11, 2010.

  1. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam! Mam dziwny problem. W grze Assassin's Creed 2 niemam głosu. Jak się włącza gra i są poczatkowe filmiki to wszystko jest ok, ale od menu, poprzez całą grę nic nie słychać. W jakichś EXTRASACH gdzie są filmiki-działa, ale w grze nie.
    Co mam począć?!
    Na poczatku wszystko było ok, pewneo razu włączam a tu nagle klops
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odświerzam
     
  4. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    może coś jest już nie tak z obrazem? na jaką płytkę nagrywałeś? poprawnie się gra nagrała? płyta się nie nadpala podczas nagrywania?
     
  5. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Po włożeniu, i odpaleniu gry do konsoli przysłuchaj się jak napęd chodzi, czy inaczej niż przy innych grach. Jeżeli tak to wina leży tylko i wyłącznie po stronie nagranego obrazu. Ja osobiście mogę ci powiedzieć że nagrałem Assynka na MediaTech z prędkością 4x i śmiga jak ta lala :). Być może też obraz, który ściągnąłeś z internetu jest jakiś wadliwy. Polecam Ci wstawki torrenta od "amtpitbull" - ma wystawione na ********.org. Gdybyś nie miał tam konto chętnie mogę ściągnąć Ci tego torrenta i przesłać lub wrzucić na inny serwis. Pozdrawiam
     
  6. kopecioch90

    kopecioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    170
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kolego grasz na glosnikach 5.1 ? czy na 2.1 lub stereo jak tak to moze w ustawieniach masz wlaczone DTS lub 5.1 i nie slyszysz dzwieku , sprawdz ja kiedys tak mialem w gta 4 na PC
     
  7. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Zawsze nagrywam na Verbatinach i cholera cały czas mam problemy z czyszczeeniem ściereczką i teraz to. 2.4 prędkość więc ********** dobra.
     
Wczytywanie...

Poleć forum