1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed 2 - Codex Pages

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Bansuj, Wrzesień 7, 2010.

  1. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Witam. Mam pewien problem z ukończeniem jednej rzeczy w ACII. Po misji kiedy zdobywamy jabłko (czy co to tam) wszyscy zebrali się w komnacie z Codexami i czekali aż zbiorę wszystkie 30. Zebrałem ostatnie 3 które mi brakowały, rozszyfrowałem i umieściłem na ścianie. Poobracałem wszystkie i wyszła ładna mapka, lecz potem nic się nie dzieje. Na YT widziałem różne tutoriale i zawsze po ułożeniu mapki był filmik, a u mnie nie ma nic mimo że układam identycznie. Słyszałem że podobno muszę odblokować zbroję żeby to przejść. Mam zebrane wszystkie Seal'e ale jednego nie zdążyłem umieścić na swoim miejscu aby uzyskać zbroję Altaira. Nie mogę też tego zrobić, gdyż jestem "uwięziony" w tym pokoju z Codexami i nie mogę stamtąd wyjść dopóki nie ustawię wszystkich na wzór mapy, co już zrobiłem, tyle że nie wiadomo czemu gra mi tego nie zalicza... Miał ktoś podobny problem lub wie ktoś o co chodzi? Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
  4. Potocky

    Potocky Banned

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bytom
    Czy jak ulozyles mapke, to nadal mozesz 'obracac' codexami? Bo mialem to samo, bo nie zauwazylem ze jedna mapka sie idealnie wpasowala w calosc, a powinna byc inaczej odwrocona :p
     
  5. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    ja też sie nad tym meczyłem musisz sprawdzić wszystkie cześci mapy gdzieś musiałeś niie tak ja ułorzyc jak wszystko bedzie ok to bedzie filmik i otworzy sie wejście gdzie jest zbroja
     
  6. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Problem rozwiązany. Mieliście rację, jeden codex był źle obrócony, ale na pierwszy rzut oka nie było tego widać. Musiałem poszukać w necie dokładnych obrazków całej mapy i porównywać pojedynczo każdy codex. Dzięki za pomoc. Felerny codex zaznaczyłem na obrazku (miałem go obrócone o 180 stopni w porównaniu do prawidłowego rozwiązania):

    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum