1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

assassin's creed 2 - krypta Auditore

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez simonnt, Grudzień 20, 2009.

  1. simonnt

    simonnt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam problem w tym miejscu. Jak wyskoczyć po tych ścianach, gdzie pisze użyj LS i naciśnij A, aby wykonać zaawansowany skok ?


    zły dział, proszę o przeniesienie :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Musisz wejść na ściane i nacisnąć A albo LT i A naraz..... już nie pamiętam ale jakoś tak
     
  4. Asster PL

    Asster PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wejdz na sciane , po lewej albo po prawej stronie masz belke aby na nia wskoczyc musiszwbiec na sciane taka obdrapana galka musisz wybrac kierunek ku tej belce i nacisnac A
     
  5. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Domyślnie żeby wbiec na ściane ( niczym książe Persji) musisz biec w kierunku ściany i trzymać RT (albo Rt). Wykonujesz tę czynność i gdy widzisz że wbiegasz na ściane szybko naciskasz kierunek w którym ma skoczyć i A. Powinno Ci się udać :)
     
  6. simonnt

    simonnt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dzięki :)
    udało się :DD
     
  7. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Witam! Mam pewien problem, doszedłem do końca krypty i podczas przeszukiwania przez przypadek wyszedłem tajnym wyjściem... i nie przeszukiwałem tej krypty po środku... czy to nie przeszkodzi w otrzymaniu zbroi Altaira?
     
  8. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zeby zrobyc zbroje altaira musisz miec 6 pieczeci z grobowcow assassinow.
     
  9. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    A krypta tej rodziny auditore się do grobowców assasynów nie zalicza tak? Bo przecież tam byli przodkowie Ezia (asasyna).
     
  10. Shady1991

    Shady1991 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Nie tam tylko ogladasz dzieje :p Jak dobrze pamietam:D
     
  11. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Uff, to dobrze :) A otrzymanie zbroi jest koniecznie do ukończenia fabuły gry?
     
  12. Shady1991

    Shady1991 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    Nie;D Ale jest bardzo wytrzymala :D I duzo zycia ci dodaje;D
     
  13. maxi147

    maxi147 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak już uzbierałem te 6 pieczęci to gdzie odebrać zbroję Altaira?
     
  14. Tomassini

    Tomassini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    W willi w pokoju gdzie mas strony kodeksu jest zejście na dół do pomieszczenia gdzie masz włożyc pieczęci i tam masz zbroje.
     
  15. Shady1991

    Shady1991 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraków
    no a zbroja sie przyda przed misja w rzymie :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum