1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's creed 2 krypta auditorów bez uplay, bład w grze.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Kamil2264, Grudzień 14, 2009.

  1. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chce napisać że mimo iż mam zbanowaną konsole, przeszedłem aska dwa razy, angielskiej, a później na polskiej wersji. To mimo tych krypt nie miałem, Mój barat z kolei zaczał grać w polską i gadał mi coś o jakiejś krypcje Lorenzo, jako że sobie takiej nie przypominałem, stwierdziłem że sobie coś ubzdurał. Patrzę w DNA a tu rzeczywiście. Ma odblokowane wspomnienie, a konkretnie siedzibe templariuszy w pałacu Medicci. Na necie przeczytałem że trzeba podłączyć się do sieci i skorzystać z uplay żeby to mieć. Poszedł na chwile do willi, a tam na mapie oznaczona krypta aditorów. Przeszedłem ją za niego żeby się upewnić że to to i to było oczywiście to. Nie wiem jak to się stało, ale pytam się czy komuś coś takieo się jeszcze zdarzyło? Konsole mam zbanowaną już od jakiegoś miesiąca,a to zdarzyło się dzisiaj.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trzepak

    trzepak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    6 grobowcow assasinow jest w kazdej wersji i nie trzeba sie do nieczego podlanczac, sa jeszcze kryjowki templariuszy czy tam skarbce i tez sa one offline, a sciagnac mozna dodatkowe krypty zeby miec gre na 100%
     
  4. kdkade

    kdkade Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też mam tak. Kryptę Auditore miałem dostępną od początku, tak samo jak strój Altaira w opcjach, a z tego co czytałem, te rzeczy są do ściagnięcia przez uplay. Krypta Auditore jest w wspomnieniach DNA jako ostatnie tajne miejsce, można więc uważać że żadnych krypt nie przegapię, nie włączając Uplay, ba - nie mam nawet konsoli podłączonej do neta. bug czy nie bug, ja tam się cieszę. :p A do Uplay nie da się wejść u mnie, nie wiem czy to dlatego że nie mam neta, ale naciskam, przytrzymuję Y w menu głównym i nic się nie dzieje.
     
  5. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Patrzyłem przed chwilą, strój Altaira też ma odblokowany. Kdake, gdy włączałeś grę nie robiłeś nic specjalnego, i grasz na polskiej wersji?
     
  6. kdkade

    kdkade Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, nie robiłem nic specjalnego. Strój Altaira miałem od samego początku, bo pamiętam że sprawdzałem wszystkie opcje w menu animusa, a kryptę Auditore zauważyłem na mapie przy pierwszej wizycie w montegrionni zaraz PO skończeniu 1szej krypty story-related. I tak, mam polską wersję zakupioną w empiku. I pytanie - czy na tej wersji gry na której się spotkałeś z tym 'bugiem' były jakiekolwiek problemy ze sławnym zapisem gry po 11 sekwencji? Bo ja osobiście nie doszedłem do tego momentu i trochę się go boję, a ludzie dość niejasno wyrażają się w kwestii omijania tego bugu bez patcha (gdyby ktoś miał info w jakim dokładnym momencie gry NIE WYCHODZIĆ, to bardzo bym prosił)
     
  7. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, jeśli chodzi o ten błąd to u mnie nie wystąpił. Gdy przechodziłem gierke za drugim razie niechcący wyłączyłem grę podczas 11 sekwencji, bo myślałem że 11 jest po tej w której byłem. Ale jak następnęgo dnia się dosiadłem, działało normalnie. Ten błąd jest, ale nie musi wyskoczyć, tak samo jak odblokowanie się krypt i stroju Ataira.
     
  8. Sonic96

    Sonic96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Rozwiązanie jest bardzo prościutkie. Postawmy się w roli Ubisoftu. Udostępniają w uplay te dodatki, ale polak który kupi polską wersję gry na x360 tych dod. nie ściągnie. Dlaczego? W Polsce XboxLive jest "prawnie" zabroniony. Więc jak, skoro nie można się połączyć. Nawet w menu nie ma przycisku Uplay. Ubi w polskiej wersji udostępnił je za free. Myśle że w wersji ang tego nie ma. Jak coś to tylko moja teoria:D
     
  9. Darth Dragon

    Darth Dragon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    sorry że odkopuje temat, ale ściągaliście czy kupowaliście grę? a jak ściągaliście to z jakiego źródło i jak się zwała np. skaza ? bo ja mam wersje bez uplay, a chce mieć ten "błąd" o którym piszecie :D i żeby mi się gra w 11 rozdziale nie zwiesiła :) proszę o pomoc
     
  10. lennocka

    lennocka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Russia
    Подскажите чт

    Привет!
    Рассталась с парнем, а он оказался сволочью и разместил на сайте мои фотки и видео.
    Все знакомые мои знакомые уже видели сайт и прикалываются надо мной :(
    Подскажите, плиз что делать??? Был ли кто-нибудь в подобной ситуации? Как написать хозяину того сайта???
    Надеюсь на вашу помощь, Лена!
    PS я смотрю там много таких уродов, посмотрите, может там и ваши фотки кто то разместил :(
    Вот этот злополучный сайт :(
    http://lena.foto-site.mcdir.ru
     
Wczytywanie...

Poleć forum