1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed 2 - panorama

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Menavodi, Sierpień 27, 2010.

  1. Menavodi

    Menavodi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam podczas grania w wyżej wymienioną grę, nagle włączyła mi się panorama.(ucina mi dół i górę w menu wszystko ok)
    Za nic jej nie mogę wyłączyć tej panoramy.
    Trochę mi to przeszkadza bo gram na 17 calowym monitorze ;/
    Macie jakieś pomysły??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    wyjdz z gry, wejdz w opcje system>ekran i tam dostosuj sobie odpowiednia rozdzialke
     
  4. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    No niestety, w niektórych grach jak chcesz mieć rozciągniętą gre na cały ekran musisz to ręcznie ustawić, poprzez właśnie grzebanie w opcjach, czy to monitora czy to tv... :/
     
  5. Air1

    Air1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co wiem to włączając Grę poraz pierwszy wyskakuje opcja dostosowania ekranu do monitora.
    Tak że moj pomysl jest taki : usuń grę , achivementy , save'y (ogolnie wszytko co z tej gry masz na konsoli) i w tym momencie wlącz od nowa , wówczas powinna wyskoczyć taka opcja ponownie :p
    Nie gwarantuje tego , bo nie mam takich problemów , więc powodzienia :D
     
  6. Laska151

    Laska151 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DE
    Niby jak można usunąć achievement'y??;p wydaje mi się że to wina ustawień monitora.
     
  7. Air1

    Air1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przecież jest taka opcja ;D Masz swoj profil --> przeglądaj gry ---> tam masz achievementy i mozesz je usunąć chyba X'em albo gdzies tam na dole jest napisane :p
    Ja tylko podsunąłem pomysł jak nie wypali to trudno , nie jestem wszech wiedzący ^^
     
  8. djcsm

    djcsm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Czestochowa
    W ustawieniach konsoli sprawdz, ale przedtem ustawienia monitora zerknij czy nie ma jakiegos trybu wlaczonego... potem zgraj to ladnie i bedzie dzialalo jak nalezy. Pamietaj - to tylko sprzet... to jak dziala zalezy od ciebie ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum