1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins creed 2 po angielsku?!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Abliter, Marzec 4, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Abliter

    Abliter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Kilka osób mówiło mi że assasins creed 2 po ściągnięciu z marketu będzie w polskiej wersji, a tu się okazuje że jest co innego! Wchodzę w opcje a tam tylko:
    English
    french
    spanish
    german
    Italian

    a co dziwne osiągnięcia, opis gry w markecie itp. są po polsku! -.-

    Wiecie jak to naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    A polskich napisów nie ma?
     
  4. Abliter

    Abliter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    no właśnie nie :/

    W ustawieniach mam ustawione na język konsoli polski i ustawienia regionalne na polske
     
  5. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    AC2 w marketplace nie jest spolszczony i nigdy nie byl.

    Wysłane z mojego HTC HD2 za pomocą Tapatalk
     
  6. Abliter

    Abliter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    No to super że można polegać na graczach z tego forum -.-
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/gry-po-polsku-99645.html
    Eagle696 - pisał że wszystkie assasiny są po polsku w markecie
    matsaw - pisał że 2 i brotherhood są pl w markecie
    RaF20B - pisał że Assassin's Creed Brotherhood & Assassin's Creed 2 są pl

    No i rafau666 napisał że jest pl, chyba zrezygnuje z tak dokładniej pomocy tego forum -.-
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zależy od tego na jaki kraj masz konto na Live'ie.
     
  8. Abliter

    Abliter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    ~adam34689

    A da się je zmienić?? Bo np. alan wake ściąnął się po polsku

    no i czy da się jakoś zaktualizować grę by była po polsku

    Sprawdziłem teraz i konto jest ustawione na stany zjednoczone :/ da się to jakoś zmienić? A czy np. zrobiłbym nowe konto w xbox live w polsce i odpaliłbym assasina to zaktualizowało by na polski?
     
  9. SmoQ1988

    SmoQ1988 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wołomin
    Ciekawe ciekawe... Ale jakimś magicznym sposobem pobrałem AC2 po polsku.
     
  10. ThePanMontez

    ThePanMontez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2013
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Biskupiec
    Już AC2 jest po Polsku.
     
  11. adri991

    adri991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Prawdopodobnie AC 2 jest już po polsku. Wystarczy usunąć grę z Xboxa i pobrać ją na nowo. Pobieram właśnie ponownie.Zobaczymy.
     
  12. kermit04

    kermit04 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2007
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam konsole z hollandi konto pl ustwienia pl a w ac2 mam w opcjach english & italian only . . .
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Ja mam konto w PL i assasin też nie ma polskich napisów....
     
  14. DARREK

    DARREK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    L-ca
    W dniu wczorajszym ściągnąłem grę i ma polskie napisy. Dubbing w ang. Reszta po polsku
     
  15. adri991

    adri991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Usunąłem i ściągnąłem na nowo AC 2 i ma polskie napisy. Z tego co czytałem od czwartku była dostępna polska wersja.
     
  16. Obrazek25

    Obrazek25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
    Pobrałem grę 16 i miałem po angielsku, ok. 3 dni temu pojawiła się wstawka na fb że jest już ac2 po polsku, więc usunąłem grę z konsoli pobrałem na nowo i mam po polsku. Gdzie była kupiona konsola nie ma nic do rzeczy, mam konsole z holandii i nawet gry, które dostałem w zestawie na zdrapce były po polsku.
     
  17. DOGI 77

    DOGI 77 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam wszystkich (pierwszy post)

    1. Czy jak usunę grę pobraną w ramach Games With Gold to będę mógł bez przeszkód zassać ją raz jeszcze?
    2. Co z save-mi one zostaną, można je skopiować czy wszystko od nowa?

    bardzo dziękuje za ewe odpowiedz
     
  18. BoostMasterPL

    BoostMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Ad 1 . Tak będziesz mógł pobrać bez problemu .

    Ad 2. Niestety wszystko od nowa .
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum