1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed 2 problem z kryptą

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sniperx, Styczeń 10, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    Witam!
    Dałem grać bratowi który wyszedł z krypty Auditore i zapomniał wziąć tej tablicy. Da się to jakoś naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    W krypcie rodziny Auditore nie ma tablicy do zabrania, tam mozesz dowiedzieć sie tylko o losach rodziny Ezio.
     
  4. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    Był na środku taki sarkofag.Tak jak w innych to o co kaman
     
  5. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chyba pomyliłeś kryptę auditore z tymi kryptami z zadaniami. W auditore oddajesz tablice.
     
  6. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli chodzi Ci o krypte w willi auditore to tam nie ma zadnej tablicy (jesli Ci chodzi o te 6 co musisz uzbierac by miec zbroje altaira..)
     
  7. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    Tak własnie o to mi chodzi. Sorka za pomyłke.Tam były takie napisy na ścianach
     
  8. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    To tam nie ma tej tablicy ;) więc nawet nie musisz do tej krytpy wbijać, to tylko dodatek :)
    Więc nie martw sie nic nie przeoczyłes
     
  9. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    Ale tam był taki sarkofag na środku. I na Eagle Vision świecił się na jasno

    PS. Na mapie to było oznaczone jako Grobowiec Assassynów
     
  10. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    To nie ma nic związanego z fabułą. To tylko dodatek i troche chbya kasy tam było jeżeli dobre pamiętam. Sam sie zmulilem docierając do konca a tam ani jednego symbolu by odkryć kolejne zamknięcie do szat altaira.
     
  11. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    Uff :D To mnie pocieszyliscie. Czyli kasa była w środku??
     
  12. tomcies

    tomcies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, tylko kasa była tam.
     
  13. sniperx

    sniperx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ok. Tarnowa
    Brat się pyta ile :D
     
  14. euro

    euro Banned

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  15. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Jak był grobowiec w innym mieście/ wsi niż tam gdzie willa, to w sarkofagu byla tablica ;)
     
  16. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ale w tej o której mówił nie buło nic oprócz florenów. I to takie sumy co w każdym sarkofagu - bez znaczenia jesli Twoja willa ma wartość powyżej 80% :)
     
  17. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Potwierdzam, też się obawiałem ze nie wziąłem tego sargofagu, lecz faktycznie tam go nie było, jest to tylko pewna historyjka, którą przeleciałem tak ze nawet nie czytałem tablic =).

    Pozdrawiam i lecimy dalej =).
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum