1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins Creed 2 Problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez tracer10, Listopad 21, 2009.

  1. tracer10

    tracer10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica/Ballina
    Witam pobrałem Asasyna od MegaWare spatchowałem 360WavePatcher i nagrałem na płycie prędkościom 2x4 wkładam płytę do konsoli w wyskakuje przeczyść płytę o co chodzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dodop

    Dodop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    ten temat był z jakas inna gierka i tam poradzili zeby przegrac gre na nowo wniosek byl taki "plytka do smieci" albo cos nie tak z patchami , ale sprawdz pierwsza mozliwosc :D
     
  4. tracer10

    tracer10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica/Ballina
    Ściągnąłem Activate.iso i wole grać bez żadnych patchy
     
  5. Midq

    Midq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Musisz nagrac z innom prendkosciom. ;/////

    A na serio to nagraj jeszcze raz z pr. 2,4x. Powinno pojsc.
     
  6. RakuPL

    RakuPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gra spatchowana na wave2, bo mam ixtreme 1.5 niestety woła o aktualizację, a ponieważ mam bana to nie ściągnę z xbl, dysku nie mam zablokowanego i nie wiem czy dokonac aktualizacji z pendrive, bo nie wiem czy zablokuje mi dysk?
     
  7. piksol

    piksol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasto biznesu
    Blokadę "dostaniesz" tylko i wyłącznie jeśli konsole podłączysz do neta
     
  8. RakuPL

    RakuPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jeżeli ściągnę aktualizacje na pc i zgram później na xboxa to wsio będzie działać?
     
  9. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Tak będzie działać.
    I nie masz czego się obawiać o bana jak aktualizujesz offline
     
  10. RakuPL

    RakuPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi tylko o to, że bana jakiś czas temu dostałem, gdy jeszcze dysku nie blokowali
    jutro zainstaluje to dam znać, jak zadziała dostaniecie dzięki
     
  11. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jaką masz nagrywarkę jak LITE-ONa to możliwe że przez nią mi raz kumpel wypalił gierkę na Lite-onie i taki sam komunikat przegrałem u siebie na LG i wszystko śmigało więc to nie była wina obrazu ;]
     
  12. tracer10

    tracer10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica/Ballina
    Też mam LG ale to jest chore wypaliłem Activate.Iso dla Lite-Ona i dalej mi się ten komunikat wyświetla spatchowałem grę do wave 4 tak jak była na początku i dalej ten komunikat
     
Wczytywanie...

Poleć forum