1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins creed 2 problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez meyday1990, Grudzień 6, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. meyday1990

    meyday1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem którego jeszcze nigdzie nie widziałem. A więc, nagrałem assassina 2 na plytkę dl verbatima , odpowiednio spathowalem najpierw oczywiście( tak jak inne gry z wave 4). No i gram normalnie aż do momentu wenecji. Jak biorę misję od tego szefa złodzieji w wenecji i wychodze z jego chaty gra sie save-uje i ścinka konsoli. Włączam konsole znowu i ... **** scina sie na loadingu. Żeby nie było wypakowałem obraz jeszcze raz, nagrałem i to samo. Wkurzyłem sie. Ściaglem gre z innej wstawki nagralem bez problemu i znowu scinka w tym samym miejscu. Nawet juz zaczynalem grac od poczatku zeby nie bylo ze to przypadkowo sie sciela i po prostu nie zapisalo dobrze gry, ale i tak to samo. Nie moge dalej przejść. Dodam ze przed fala banow sciagnałem tego updatea. Poradcie cos juz 4 plyty zmarnowalem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. meyday1990

    meyday1990 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 11, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety ten błąd mnie nie dotyczy bo ja nie dochodze wogóle do tego 11 rozdziału. Tak jak mówiłem -początek wenecji, dostaje zadanie zabicia chyba Emilio od szefa złodzieji, wychodze z chałupy i ścina się na zapisywaniu. Póżniej uruchomic nie moge tego savea bo tez sie scina- konsola wtedy nie odpowiada. Jakby ktos mial pomysl to prosze o komentarz
     
  5. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sprawdzaliscie czy na polskiej wersji AC II tez ten bug wystepuje?
     
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Kupiłem przedwczoraj orginała AC II i mam ten sam problem co ty w wenecji. Zainstalowałem na dysku to gra się w ogóle nie uruchamiała. Odinstalowałem i zacząłem gre od nowa i wszystko działa.
     
  7. nasciturus

    nasciturus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tutaj więcej o tym można przeczytać.
    Ja z tego powodu wstrzymałem się z zakupem gry.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum