1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

assassins creed 2 pytanko

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez cjb, Styczeń 15, 2010.

  1. cjb

    cjb Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    SILESIA
    podobno jest taki bug że jak wyłączy się w którymś rozdziale to save sie kasuje i od początku trzeba, wersja od uruka jest pozbawiona tego błędu ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. siwydzik91

    siwydzik91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Ja normalnie wyłączałem konsole w środku rozdzialu np. i grałem od momentu wyłaczenia gry. Także z tym bugiem sie nie spotkałem.
     
  4. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ten bug jest w 12 rozdziale czy 11 w każdym razie żeby przejść ten rozdział potrzeba max 20 min gry, jak się go przejdzie i zapisze grę to już nie ma żadnego problemu.
     
  5. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Podłącze się pod temat.
    Czy jest achievement za przejście tej dodatkowej misji co jest w pudełku z grą?
     
  6. tomas89

    tomas89 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    200
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bdg
    nie. mam calaka w AC2 i żadnej dodatkowej misji nie przechodziłem
     
  7. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Ludzie! Błąd jest POMIĘDZY 11 a 12 sekwencją, kiedy wychodzimy na "prawdziwy świat". Jeśli będąc tam zapiszemy i wyłączymy konsolę, to już nie będzie się dało wejść do Animusa, czyli przejść dalej gry. ŻADNA wersja nie poprawia tego błędu, jedynie pomaga Patch (który z resztą chyba nie działa z PL wersją). Ten moment nie powinien trwać jakoś długo jak już mówiono.

    JAK POMOGŁEM - KLIKNIJ DZIĘKUJĘ!
     
  8. psp!

    psp! Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Wiem tyle, że z tym bugiem się nie spotkałem ale wiem ze jest problem w 8 sekwencji bo tez jest bug polegajacy na unieruchomieniu ezio.

    Rozdaje zaproszenia na Lockerz.com
     
Wczytywanie...

Poleć forum