1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins Creed 2 - wpadka Ubi WAŻNE!!!

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez Bazajaytee, Grudzień 6, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    Assassin´s Creed II: Konsolowcy donoszą o błędzie, który uniemożliwia skończenie gry.
    Czasem dobrze być PC-towcem...

    Choć gracze PC-towi coraz częściej narzekają, że różne głośne gry trafiają na ich
    platformę z opóźnieniem, mogą przynajmniej pocieszyć się tym, że czasami pozwala to
    na wyłapanie błędów, z którymi muszą borykać się posiadacze konsol. Tak, jak w
    przypadku Assassin's Creed II.

    Assassin's Creed II trafił do sprzedaży już kilkanaście dni temu (a Polsce zaś pojawił się
    wczoraj), ale dopiero teraz gracze zaczęli zgłaszać, że w niektórych wersjach gry
    występuje błąd, który uniemożliwia jej skończenie. Po zapisaniu stanu rozgrywki po
    ukończeniu 11 rozdziału (to już prawie końcówka scenariusza), wyłączeniu konsoli i
    ponownym wczytaniu zapisanego stanu gry, Ezio trafia do swojej kryjówki, ale jest ona
    pusta i nie ma możliwości, by z niej wyjść. Można tylko... zacząć grę od początku. Ubisoft
    wie już o problemie i pracuje nad jego naprawą (co powinno nastąpić w błyskawicznym
    tempie), ale zanim wypuści odpowiednią łatkę lepiej nie wyłączajcie konsoli po 11
    rozdziale (wy szczęściarze, którzy możecie już grać w Assassin's Creed II...).


    No to się porobiło, oby to nie występowało we wstawce PL na naszym forum...:(. Taka łatka wydana przez UBI raczej nie będzie możliwa do zainstalowania przez pendrive...

    http://gamecorner.pl/game_forum/02,3031,103987080,103987080,Assassins_Creed_2_wpadka_Ubi.html?bo=1
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Karpi1612

    Karpi1612 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skarszewy
    w niektórych? To znaczy że nie we wszystkich? Bo mam właśnie zamiar kupna tej gry, ale jak się coś takiego dzieje to nie jestem pewien czy kupować czy też nie.
     
  4. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    To niezła lipa. Ciekawe czy w polskiej wersji tez sa takie błędy!
     
  5. qwe4321

    qwe4321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale jajca . trzeba uważać i przejśc od 11 końcówkę za 1 razem
     
  6. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    To właśnie chodzi o wersję PL, gdyż jej dystrybutorem jest Ubisoft. No niezła informacja. Będzie trzeba się zaopatrzyć w wersję ENG.
     
  7. ciacho87

    ciacho87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radom
    ja nic takiego nie mialem i normalnie skoczylem
     
  8. Becuś

    Becuś Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    286
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @ciacho87 ale przeszedłeś wersję polską?
     
  9. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    kurcze a jutro chciałem biec do sklepu i kupowac !! no nic chwile sie wstrzymam i zobaczę jak się sprawy potoczą... neta w xboxie nie mam wiec jesli nie bedize mozna zrobic tego przez pendriva to **** ;/
     
  10. zary

    zary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Pewnie dadzą jakąś łatkę i po sprawie będzie
     
  11. Hubert_kg

    Hubert_kg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg
    No niby tak ale jak ktos nie jest podlaczony do neta to moze miec maly problem :( a tak wogole to jesli ktos dojdzie do tego momentu gry w polskiej wersji to niech napisze jak to jest naprawde z tym problemem
     
  12. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Ja w angielskiej wersji gry takiego czegos nie mialem ;)
     
  13. L4mia

    L4mia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    KRK
    z łatką niewielki problem na offline będzie - o ile ktoś litościwy wrzuci ją na sieć - a że trzeba będzie ją wgrać na piechotę na hdd to inna inszość
    fajnie tak wywalić dwie stówy i kupić takiego bubla :/ ja proponuję jeszcze w Polsce wydać wersję z czeskim dubbingiem - bo tego jeszcze nie było a ile będzie śmiechu...
     
  14. xDeimossx

    xDeimossx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pyrzyce/Szczecin
    Akuratnio mam wersję angielską i wszystko śmiga elegancko.. ale wpadką jest to że nie ukończysz gry na 100% do k*rwy nędzy! Jest tak że pozbiera/ukończy się się wszystko,dosłownie wszystko..i w options->stats->overal widnieje "96,8 % synchronization" (nie mylić 100% wszystkich kolekcji itp. w Villi).Żeby do*ebać te 100% trzeba ściągać dodatkowe misje (Templars Lairs - spójrzcie na legendę w grze ) :/..sam ściągnąłem jedną a punkty Uplay ( krypta rodziny Ezi'a) i mam 97 czy tam 98% z groszami.Reszta za bonusowy kod który znajdziemy w pudełku z grą. Tylko że kod nie musi działać o_O. Z tego co wiem wersja Black ma "wbudowane"(najprawdopodobniej) 3 dodatkowe krypty ,wersja White 1-2 a wersja Master Assassin to juz chyba UBI tylko wie..jednym słowem dali **** po całej linii.Gdybym wiedział że tak mnie wy****ają to bym oszczędzał kasę na co innego. Pewnie wydaje się to bezsensowne że robie wywody na temat niemożliwości ukończenia gry na 100% ale z AC wycisnąłem ile się da i to samo "miało być" z AC2.
     
  15. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    jak ktoś dojdzie do tego momentu w PL niech niezwłocznie da znać. Swoją drogą jak Ubisoft będzie robić tego patcha to powinna uwzględnić to, że np. w Polsce nie ma XBL, a gra jest rozprowadzana, więc jak teoretycznie w Polsce nie można wejść na Live to nie powinni zostawiać polskich graczy w potrzebie i udostępnić poprawkę w necie, żeby móc sobie zainstalować normalnie z pendrive. Chociaż kto ich tam wie...
     
  16. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    No no.. znajac myslenie MS to nie wiadomo jak to bedzie z ta latka na polska wersje ;> moze sie okazac , ze polscy gracze beda w kropce. Wtedy to naprawde bedzie niemilo.
     
  17. qwe4321

    qwe4321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyżby zbliżała się afera ?
     
  18. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja mam etap 11 polskiej wersji i mi działa póki co... Jestem w watykanie i działa ;)
     
  19. Slateer

    Slateer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a co, juz wiadomo jak bedzie wygladac polska wersja?
     
  20. Orth

    Orth Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Resko - Szczecin - Berlin
    a ja nie grałem w jedynkę i w dwójkę też nie zagram, nie jara mnie to .
     
  21. Slateer

    Slateer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jest lepsze niz halo ;]
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum