1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed 2 Xbox 360 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Grimmes, Grudzień 9, 2010.

  1. Grimmes

    Grimmes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z góry mówię, że mam piracką wersje gry. I mam taki oto problem, za każdym razem jak umieszcze płytke w napedzie, uruchamia się aktualizacja konsoli, myśle normalka, już pare razy tak miałem, ale tutaj po zainstalowaniu konsola uruchamia się ponownie i przy próbie uruchomienia AC2 znowu włącza się aktualizacja. Wygląd menu się zmienił, usunęło mi avatara i abym mógł go sobie na nowo zrobić, musze połaczyć się z xbox live, a tego z oczywistych wzgledów wolałbym uniknąć.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Może to nie jest AC 2 tylko AC:B . Co innego ściągnąłeś pewnie i sie nie dziwię że tak o aktualizacji bez lt + mówi
     
  4. Natirus

    Natirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bełchatów
  5. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Podaj wersję dasha(Ustawiena/Ustawienia konsoli/Dane systemowe) i tą wersję którą będziesz miał ściągnij i zainstaluj offline

    edit: koledzy wyżej mają rację skoro menu się smieniło to chodzi o dasha 12611, już po ptakach więc możesz go zainstalować z avatarem ale teraz musisz aktualizować flash do LT+ bo nie pograsz
     
  6. Grimmes

    Grimmes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Interfejs główny:2,0,8498,0, to chyba o to chodzi.
    a co do flasha, to nie mam pojecia jaki jest. koleś za przerobienie skasował 70 złotych bo konsola została zrobiona w 2008 roku, w sierpniu.
    Fable 2, turok i Afro Samurai działały bez zarzutu.
    Nie mam własnie pewności, ale wydaje mi się, że jest to Assassins Creeed 2 podstawka
     
  7. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Czyli możliwe że gra aktualizuje się do dasha 9199, a flasha masz pewnie 1,5
     
  8. nikewojtek

    nikewojtek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Albo to AC2 i on nie ma flasha który by obsługiwał tę grę albo ma AC:B i ma pecha bo musi nie dość że zrobić flash na LT+ to jeszcze przrobić obraz a juz sie uporałem z AC:B i NFSEM.
     
  9. Grimmes

    Grimmes Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to w takim razie dlaczego nie działa? powinienem wrzucić update z pendrivea jak radził Natirus?
    EDIT
    Zainstalowałem owe uaktualnienie i teraz wyskakuje mi komunikat, abym przetarł płyte mięką ściereczka i uruchomił ponownie konsole, czyli winą całego zamieszania jest płytka;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum