1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez VESPERUS v2, Luty 21, 2010.

  1. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    Mam problem a mianowicie nie wiem jak dojść do Leonarda da Vinci, znajduje się on poza moim obszarem, a wszystkie punkty widokowe odblokowałem.

    Co mam zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    jak masz jeszcze jakieś inne misje to zrób je
     
  4. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    dobra zobaczę czy mam coś jeszcze
     
  5. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    Nie mam pojęcia co zrobić ta misja to "AS w rękawie" cel jest poza moją dostępną mapą. Co mam zrobić punkty widowiskowe wszystkie które mogłem zaktualizowałem.
    Jedyne co mam dostępna na swojej mapie to 2x "Strona Kodeksu" ale nie jestem wstanie wejść do środka, ponieważ przed wejściem stoją strażnicy a bez broni nic im nie zrobię

    Za pomoc dam +
     
  6. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    grałem dawno ale chyba musisz zebrać wszystkie strony kodeksu :)
     
  7. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    ok zobaczę jeśli tak to tak jak obiecałem PLUS dla Ciebie ale sprawdzę dopiero w środę lub wtorek
     
  8. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    Nie no nie działa co mam zrobić ?

    [​IMG]
     
  9. VESPERUS v2

    VESPERUS v2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolsztyn
    udało się :D
     
  10. patrykkorsyka

    patrykkorsyka Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Korsyka(Francja)
  11. mee1906

    mee1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Problem assasin;s

    A ja mam problem , właśnie tylko z assassin;s creedem 1 jak i 2 , w koncu po paru probach udalo mi sie nagrac tak ze chodza, ale niestety po godzinnie grania jak w tej jak i w drugiej czesci wyskakuje mi blad ze plyta jest zarysowana i nie mozna jej odczytac, to samo mam w przypadku instalacji ich na dysk .. Wiecie w czym problem ?? pomóżcie
     
  12. merchants

    merchants Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Police
    na gry-online jest poradnik :)
     
  13. Gienek666

    Gienek666 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Witam wszystkich, bo to mój pierwszy post na forum. Problem jest taki wychodząc z Florencji "W Góry" nic się nie dzieje więcej. Pojawia się szary ekran z głównym bohaterem i tyle. Czekałem 15 minut i nic. Konsola się nie wiesza, postać może się poruszać normalne, ale w Apeniny dostać się nie idzie. W czym może być problem bo nigdzie na necie nie mogę znaleźć tej przypadłości.
     
  14. dydek61

    dydek61 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Biała Podlaska
    Dziwne. O ile dobrze pamiętam to zmieniając lokacje zawsze pojawiał sie ten obraz z bohaterem i ładowała sie mapa ale od razu powinieneś sie znaleść w górach i spotkać sie tam z Leonardo...
     
  15. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    i powinieneś uciekać na koniu razem z leonardem
     
  16. Gienek666

    Gienek666 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Ano właśnie. Inne lokacje wczytują się bez problemu, a Góry nie ma opcji. Jakby płyta była jakaś walnięta to wydaje mi się, że pojawiłby się jakiś ekran z informacją o tym, albo gra by się zawiesiła. A tu nic takiego się nie dzieje. Najnormalniej w świecie ciągle jest szary ekran. A to nie jest tak, że trzeba wszystkie najdrobniejsze misje wykonać we Florencji?
     
  17. HereJungle

    HereJungle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sokołów Podlaski
    Nie. Spróbuj wyczyścić płytkę, wyczyścić podkreślam !
     
  18. waltanick

    waltanick Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.Mam problem.Nie zapisuje mi się gra.Grałem chyba 4 godz. wyłączyłem.Kiedy włączyłem ją ponownie wystartowało od początku:mad: nie ma w ogóle save.Pomocy
     
  19. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Oryginał? jak nie to masz powód

    Sprawdź w opcjach czy jest autozapis

    Możliwe że nie wybrałeś nośnika danych (hdd, memory)
     
  20. waltanick

    waltanick Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie jest to oryginał:) czy to ma jakieś znaczenie?wybrałem zapis na hdd a w opcjach gry nic nie ma
     
  21. Gienek666

    Gienek666 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Płytę wyczyściłem, ale nic to nie dało. Dla pewności nagrałem jeszcze raz obraz z dysku i to samo. Czyli obstawiam zwalony obraz. Słusznie? abgx360 jakiś błąd w obrazie pokazał, ale w kolorze żółtym to myślałem, że to może nic strasznego. Jakieś sugestie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum