1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins creed 3 na lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzegorczyk9, Grudzień 31, 2012.

  1. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Witam
    Czy gdybym cofnął topologie do lt 2.0 i nagrał na normalnej nagrywarce dogrywając na pendrive TU to odpaliłbym na mojej konsoli z "cichą aktualizacją"? Czy potrzeba lt 3.0 i czy jeżeli zrobię update dashboarda z 14719 na najnowszy to usunie mi się przeróbka?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Bedzie działac,przeróbki nie usunie
     
  4. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
  5. Goblin950

    Goblin950 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    144
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Okolice Warszawy
    Ebay.com tylko że tam kupujesz gry z innych krajów (Ale to chyba oczywiste .)
     
  6. fen1x

    fen1x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
    w usa, ja na przyklad mam pgr3, bad company i midnight club los angeles na sprzedaz :D
     
  7. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    pomużcie wyskakuje płyta nie obsługiwana
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jak nagrywales obraz gry abgx i potem xbc , jaki teraz masz dash , sprawdzlaes inne gry?
     
  9. jmik76

    jmik76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wyczysc cache konsoli i plytki beda smigac. oczywiscie po aktualizacji nie bedziesz mogl instalowac "turknietych" gierek na hdd, ale z plyty bedzie mozna pykac.
    czas pomyslec nad lt30, lub RGH :p
     
  10. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
  11. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    musisz dograc chyba cos mialem tak samo z gra kinect dogralem recznie i gra poszla
     
  12. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Title update jest dograny na usb ale nic nie daje

    a jak cofnąć cache
     
  13. fen1x

    fen1x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2013
    Posty:
    55
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łomża
  14. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    ten sposób już widziałem ale nic nie daje ale battlefield 3 z TU działa
    pomóżcie
    Edit: a gdybym zmienił na lt 3.0 to by działało?
     
  15. wilasek

    wilasek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    PL
    na lt 3.0 powinno smigac
     
  16. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    nie powinno a MUSI !!
     
  17. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
  18. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    273
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Z tym że musisz przepalić gry pod lt 3.0, w twoim przypadku Assassins creed 3
     
  19. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    a jeszcze jedno muszę nagrywać specjalną nagrywarką?
     
  20. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    273
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Nie koniecznie,ale najlepiej gdybyś wypalił ihasem.
    Ale jeśli masz ciągle lt 2.0 i najnowszy dashboard to bez ihasa się nie obejdzie.
     
  21. grzegorczyk9

    grzegorczyk9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    dzięki

    Jeszcze jedno jak instaluje na dysku to po chwili gry wyswietla sie ze nie mozna autoryzowac dysku
    Wszystko działa wystarczyło lt 3.0 temat do zamknięcia
    Konsola właśnie jest w przeróbce więc czekam
    i pytanie czy płyty koniecznie verbatimy czy esperanza może być?

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj. Warn

     
Wczytywanie...

Poleć forum