1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed 3 na LT 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Muminek85, Listopad 6, 2012.

  1. Muminek85

    Muminek85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Hej, cześć, hellou! ;]

    Czy możliwe jest nagranie Assassin's Creeda 3 (upload Assassins.Creed.III.XBOX360-COMPLEX) na normalnej nagrywarce. Mam X360 fat, napęd to Lite On z LT 2.0.

    O ile się nie mylę Assassin's Creed 3 ma XDG3? Czy wystarczy robić wszystko podane w tym poradniku - http://xboxforum.pl/artykuly-31/tutorial-nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/ ??

    Czy każda gra z XGD3, to gra z ap 2.5?

    Pozdrawiam.
    Mumin
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nagraj jak w poradniku i bedzie szło
     
    1 osoba to lubi.
  4. Muminek85

    Muminek85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dzięki za szybką odpowiedź. Mam tylko zmienić topologię, czy wgrać też patch do AP2.5?

    Przepraszam, ale jestem totalnie zielony. ;)
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tylko topologie
     
    1 osoba to lubi.
  6. Muminek85

    Muminek85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dziękuję pięknie, zaraz nagrywam.

    Nagrane ze zmianą topologii przez Xbox Backup Creator, nie działa. Widzi grę w menu, ale po uruchomieniu wywala "Płyta nie jest obsługiwana". Ech... życie pirata hehe. :)

    Jakieś pomysły?

    EDYCJA POSTA: użyłem magicznej kombinacji z RB, LB i X i ruszyło. Jeszcze raz wielkie dzięki.

    #Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edycji//Laki88
     
  7. Gregm

    Gregm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolega mógłby napisać co to za magiczna kombinacja z RB i LB i X :p
     
  8. TakenAway

    TakenAway Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Kombinacja X-LB-RB-X-LB-RB-X "przywraca możliwość" grania w gry XGD3, trzeba ją bodajże wklepać w ustawieniach konsoli. Jest jeszcze trick z mp3, które odpala się przed włączeniem gry.
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    kod usuwa cache
     
  10. coolslimkris

    coolslimkris Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam. wiecie może czy jak zaktualizuje dasha z 14719 na 15574 to stare gry będą mi działać jak wcześniej? właśnie takiego wymaga AC3 gdy ma się lt. 2.0.
     
  11. Gregm

    Gregm Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nic się nie psuje. Jedynie co to przez pierwsze kilka płyt może Ci wyskoczyć błąd ze ściereczką. Później działa jak działało. Jedynie weryfikacja płyty jest nieco dłuższa. Śmiało aktualizuj.


    PS. Czym nagrałeś AC3?;<
     
  12. coolslimkris

    coolslimkris Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki Gregm. Bo mam kilka starych tytułów które też przechodzę powoli i zależy mi, żeby działały i nie trzeba było ich jeszcze raz nagrywać...póki co raz odkąd mam konsolę wyskoczył mi błąd ściereczki ale gdy starego dasha 137(coś tam) aktualizowałem na 14719 wszystko było okey, więc teraz rozumiem, że też tak będzie. jeszcze raz dzięki
     
  13. MrDudi

    MrDudi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    będą działać stare gry. ja to nawet z 14xxx od razu na 16197 przeskoczyłem. aktualizuj śmiało. a ac3 dzisiaj skończyłem , tez lt 2.0.
     
Wczytywanie...

Poleć forum