1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's creed 3 -patch

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fanXboxa360, Grudzień 23, 2012.

  1. fanXboxa360

    fanXboxa360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    149
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gra sie zacina i nie wiem co zrobić ;/ chce dodać że poprzednie części assassyna chodziły bez zacinki a teraz szczególnie gdzie jest dużo ludzi zacina się. Wiem że ma wyjść jakiś patch ale kiedy on by miał wyjść ? a może macie inne sposoby na rozwiązanie problemu z grą ?

    Mój komputer:Windows 7 Home Premium 64-bit, 4gb ramu Karta graficzna AMD HD radeon 6700 i intel core 2,40 GHz

    odpowie ktoś ??

    //Drugie ostrzeżenie za brak edycji postów
    pamiętaj, że maksymalna ilość możliwych punktów do uzbierania wynosi 10, po jej uzyskaniu konto zostaje zablokowane
    ~z0nk31
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jmik76

    jmik76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    patch wyjdzie jak bedzie gotowy.
    assasin bedzie jeszcze bardziej grywalny, ze juz chyba bardziej nie bedzie mozna. Patch ma zawierac podobno tajemny portal otwierany po zdobyciu osiagniecia siku w majty (dwa razy gora, lewo, prawo dwa razy dol, x, x, x ) pozwalajace na wlozenie reki do telewizora i dotykanie przedniotow w grze.
    wesolych swiat.
     
  4. fanXboxa360

    fanXboxa360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    149
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ma ktoś AC 3 na kompie ? i wie co zrobić by gra chodziła płynnie a nie cieła się ??
     
  5. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Tak.Wystarczy kupić nowy komputer.A serio to zmniejsz detale rozdzielczość itp.
     
  6. fanXboxa360

    fanXboxa360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    149
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wszytko jest ustawione na ''normalne'' już zmniejszyć się nie da ;/
     
  7. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    No to trzeba sobie sprawić nowy komputer :)
     
  8. jmik76

    jmik76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    trabantem, ciezko jest jechac z predkoscia 250 km/h niemiecka autostrada.
    albo masz slaby komp - wolny proc, malo pamieci, slaba karta graficzna - porownaj wymagania systemowe gry z tym co posiadasz..
     
  9. fanXboxa360

    fanXboxa360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    149
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mój komputer:Windows 7 Home Premium 64-bit, 4gb ramu Karta graficzna AMD HD radeon 6700 i intel core 2,40 GHz wydaje mi sie że na tym kompie powinna gra ok chodzic battlefield 3 mi sie nie zacina dobrze chodzi a ma większe wymagania i lepszą grafikę
     
Wczytywanie...

Poleć forum