1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's Creed 3 , problem z nagraniem. Wina płyty ? POMOCY !

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez grobla95, Listopad 1, 2012.

  1. grobla95

    grobla95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam.
    Zawsze nagrywałem gry na Verbatimach przez iHasa, poniewaz mam lt 3.0 i wszystkie smigały bez problemu i nagrywały sie na dysk. (oprócz PES 2013, działa ale nie chce sie nagrac). Postanowiłem kupic Omegi, bo duzo osób pisało, ze na nich tez wszystko smiga, a są tańsze. Nagrałem Assassina 3 (na dwóch płytach) i na pierwszej podczas instalacji wywala mi że nie moze odczytac płyty w 41% a na drugiej płycie w 54%. Przy czym jak zaczynam grac z CD1 bez instalowania, to juz po ok 2 min trwania filmiku który zaczyna fabułe, naped przestaje pracowac, zaczyna sie pojawiać jakies okienko, ale podczas tego pojawiania konsola sie zawiesza. Czy jeżeli nagram na Verbatimach to bedzie działało ? Pls o odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xjojo

    xjojo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. michasL

    michasL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    jak na verbatimach nagrasz bedzie dzialalo bez problemu
     
  5. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja nagrywam na omegach, tylko trzeba dobrze wszystko ustawić. Po pierwsze wgrać zmodyfikowane FW pod Omegi(RICOHJPN D01-067), po drugie ustawienia EEprom: Online HT: ON, Force HT: ON, Smartburn: ON, Overspeed: OFF, po trzecie w Imgburn wyłączyć OPC, ustawić bufor w zakładce I/O(Page 2) na 512mb, prędkość tylko 2.4x nie większa(przy wyższych miałem błędy weryfikacji). Miałem różną jakość, od 50% na jednej płycie aż po nawet 90%(przy grach XGD3).
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Z Omegami to różnie bywa najlepiej wypalać na Verbatimach.
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28132
    Polubienia:
    3218
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Alert Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków

     
Wczytywanie...

Poleć forum