1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins Creed 3 problem z padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez emem192837, Listopad 5, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. emem192837

    emem192837 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, mam problem. Mam Assassins Creed 3 i przeszedłem już kawałek tej gry bez żadnych problemów. Jednak teraz mam uciążliwy problem. Chodzi o to że gdy dojdzie do walki pad automatycznie się wyłącza. Moge spokojnie biegać, wspinać się ale nie da się walczyć. Ma ktoś z Was taki błąd jak ja lub wie czym może to być spowodowane? Prosze o pomoc i z góry za nią dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Killswitch

    Killswitch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    To na pewno problem tylko w tym momencie gry? Grałeś w coś innego? Też mi się tak czasem zdaje, że jak zaczynam walczyć to pad się wyłącza, ale to raczej zbieg okoliczności - słabe baterie, lub coś nie styka.
     
  4. emem192837

    emem192837 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W innych grach nie sprawdzałem ale jestem pewien że to się dzieje tylko gdy ktoś mnie zaatakuje. Moge biegać bez przerwy ale tylko ktoś mnie uderzy lub strzeli od razu się wyłącza. Dodam że wcześniej kilka razy zmieniałem baterie bo były rozładowane i pad wyłączał się co jakiś okres czasu. Teraz mam włożoną jedną pełną baterie, a druga została znaleziona w szafce i nie wiem na ile starczy.

    Problem rozwiązany.

    #Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edycji.
    #Skoro założyłeś temat i sam rozwiązałeś problem to podziel się rozwiązaniem z innymi użytkownikami. //Laki88
     
  5. remote

    remote Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i jak rozwiązałeś ten problem?
     
  6. emem192837

    emem192837 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry że nie pisałem ale miałem reinstal systemu i przez pewien czas nie miałem internetu. Problem sam się rozwiązał. Nie mam pojęcia jakim cudem. Dzięki za pomoc.
    Temat do zamknięcia.
     
  7. dawidc6

    dawidc6 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nysa
    Pewnie wymiana baterii pomogła :p
     
  8. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Zamykam na prośbę użytkownika
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum