1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassin's creed 3 problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez iselheim, Maj 7, 2013.

  1. iselheim

    iselheim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    mam problem, otóż gra wywala mi jakieś okienko i zacina sie wlasciwie cała konsola kiedy ma włączyć się filmik jak gadam z indianką na jakiejś górce
    jak próbuje zainstalowac gre to przy 44% wywala bład że nie może odczytać płyty
    i tu mam pytanie czy to jest wina obrazu czy płyty? a jak płyty to czy da sie jakos go naprawić bo nie chce mi sie znowu sciągać 16 gb
    nagrywam ihasem 124b zflashowanym pod verbatimy i na plytkach verbatim

    screeny z abgx 360
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    może ściagnij inną wstawke
     
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Zle nagrana, gra musi po nagraniu weryfikacje przejsc.
     
  5. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Wklej wyniki z Kprobe2 dopiero wtedy sprawdzimy czy źle nagrana.
     
  6. iselheim

    iselheim Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli ze płyta źle nagrana?
    [​IMG]
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    według mnie jak w imgburn weryfikacja nie przejdzie to na xie się na dysk nie zainstaluje już i taka płyta to kosz. Jak weryfikacja oki wina czegoś innego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum