1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins Creed 3 RUS PL PAL XBOX360-X360CLUB-XBXLND

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez -=SETH=-, Październik 28, 2012.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    RELEASE: Assassins Creed 3 RUS PAL XBOX360-X360CLUB-XBXLND

    Info Tak, gra jest pod LT.

     
    18 użytkowników lubi ten post.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michasL

    michasL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Polskie napisy czy dubbing?
     
  4. kamileqKSP

    kamileqKSP Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2011
    Posty:
    216
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    napisy

    singiel DVD1
    multi DVD2
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  5. didas92

    didas92 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    powie mi ktos jasno i konkretnie czy do SINGLA potrzebne sa dwie plytki czy pierwsza dvd wystarczy? bo jedni pisza tak a inni tak i juz nie wiem.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    DVD1 Singiel DVD2 Multi jasno??
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  7. didas92

    didas92 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    napiszcie jakie audio(język) niektórzy piszą że tylko rosyjskie audio jest to prawda??


    edit sprawa wyjaśniona jest eng audio

    -=SETH=- // Nie wprowadzaj zamieszania starczy DVD1
     
  9. maciulla1

    maciulla1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki za info

    niepotrzebnie nagrywałem poprzednią wersję :/


    up.

    jakie cutscenki, gram normalnie z dvd1 już 5/6 sekwencja. cutscenki są, wszystko inne też.
     
  10. Resoort

    Resoort Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    aj, szybko ;) Ale jednak dokończę już na angielskiej .
     
  11. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    na Sky ... piszą, że tylko interfejs jest po PL, reszta (dialogi w grze itd) po Angielsku, niech da ktoś jakieś porządne info co do wstawki .
     
  12. pawel1902

    pawel1902 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    234
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice
    Witam mam tą wersje na RGH i działa są Angielskie Dialogi z PL napisami wszystko ok działa.
     
    1 osoba to lubi.
  13. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Dzięki za info. Dowiedziałem się, że gra nie ustawia dialogów PL automatycznie, trzeba je zmienić w opcjach gry, aby dialogi były z PL napisami ;)
    Pozdrawiam .
     
    1 osoba to lubi.
  14. Scotch

    Scotch Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wherever I may roam
    Język audio to według info angielski. Mam natomiast pytanie odnośnie języków w jakich wyświetlane są napisy - czy jest to tylko i wyłącznie polski i rosyjski, czy jest również angielski?
     
  15. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: Assassins Creed 3 RUS PL PAL XBOX360-X360CLUB-XBXLND

    Orientuje się ktoś czy do Multi potrzebny jest passkey?

    Wysłano z HTC EVO 3D przy użyciu SwiftKey :)
     
  16. Cisek007

    Cisek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    84
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Radom
    Jest ale do bodajże 10 lvl możesz grać bez kodu
     
  17. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Tak, są też napisy ENG, jst to wersja Multi11
     
    1 osoba to lubi.
  18. szatek16

    szatek16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jak by ktoś miał pytania.
    - Działa na LT 2.0, nagrywane zwykłą nagrywarką, dokładnie tak samo jak jest to napisane w tutorialu na forum
    - Normalnie nagrywa się na dysk i odpala (Nie wiem czy działa bez triku z mp3, bo tylko z nim próbowałem)
     
    1 osoba to lubi.
  19. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Aż dziwi bierze, że przy okazji premiery nie wystartowali z jakimś zabezpieczeniem.
    Gierka śmiga aż miło. Nagrane ihasem.
     
  20. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    OMG to już będzie w co grać w długi weekend i oby DVD1 wystarczyła na singla .
     
  21. Masownik20

    Masownik20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    1513
    Polubienia:
    82
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    wkoncu jest jakies oficjalne info ktos przetestowął czy wymaga 1 dvd singiel czy 2?
     
Wczytywanie...

Poleć forum