1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

assassin's creed 3 zawiesza sie!!!!!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez darecki1010, Grudzień 6, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. darecki1010

    darecki1010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam wszystkich uzytkownikow XBOX360.
    mam nie mały problem, a mianowicie w pewnym momęcie gry postać Assassina zawiesza sie i nic nie moge na to poradzic.
    jest to szósta sekwencja i dzieje sie w lesie, jak tylko dochodze do pewnego mometu postać zawiesza sie i mam w tym momęcie pograne.
    dodam tylko ze jest to oryginalnie zakupiona gra nie żaden pirat, jest to wersja angielska.

    Z góry dziekuje za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Famous

    Famous Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    843
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    przeczyść pamięć podręczną, jaka wersja xboxa, jasper czy inny ?
     
  4. NiePoTwarzy

    NiePoTwarzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2012
    Posty:
    130
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olkusz, Poland
    Wyczysc pamiec podreczna oraz przetrzyj plytke szmatka
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Sprawdz czy zgrywa sie na dysk moze masz wadliwy egzemplarz
     
  6. darecki1010

    darecki1010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gdy wyczyszcze pamiec poderczna nie bedzie to mialo wplywu na prace konsoli? badz co badz jest to plik systemowy...
    a co do wersji konsoli jest to limitowana wersja Star wars wraz z kinektem i dyskiem 320gb, dodam jeszcze tylko ze inne gry chodza bez zarzutu a sa bardziej dojechane niz assassin.
     
  7. darecki1010

    darecki1010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gdy wyczyszcze pamiec poderczna nie bedzie to mialo wplywu na prace konsoli? badz co badz jest to plik systemowy...
    a co do wersji konsoli jest to limitowana wersja Star wars wraz z kinektem i dyskiem 320gb, dodam jeszcze tylko ze inne gry chodza bez zarzutu a sa bardziej dojechane niz assassin.
    jeszcze jedno, jak sprawdzic jak zgrywa sie na dysk, bo nie mam zielonego pojecia jak to sie robi.
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala

    Nie będzie mialo wpływu
     
  9. darecki1010

    darecki1010 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wystarczylo uaktualnić oprogramowanie i dziala
     
  10. Hector

    Hector Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam problem innej natury. Save na poziomie 58% podczas ładowania (tzn. podczas kiedy desmond stoi sobie i czeka na wejscie do gry) zwiesza całą konsolę. w pewnym momęcie wygląda to tak jakby próbowało otworzyc się jakieś okno ale nie otwiera się do końca zostaje tylko jego obłok bez żadnych informacji i konsola jest kaput, nic dalej oprócz wyłączenia jej niemożna zrobić. zastosowałem przeczyszczenie pamięci podręcznej, aktualizacje oprogramowania co moge jeszcze zrobić?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum