1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins Creed 3 - Zdobywanie zasobów.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Zendeman, Październik 29, 2012.

  1. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Mam problem z zebraniem zasobów do budowy chociażby wózka do konwojów.
    Nie mogę po przez tą książkę do zarządzania domów kupić pniaków drewna.
    Na początku kupiłem parę ale szybko zużyłem na budowę beczek, a teraz wgl mi się nie pojawiają i nie mam jak ich kupić.
    Muszę coś zrobić aby się znów pojawiły ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gruchus

    gruchus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siedlce
    wykonujesz zadania zwiazane ze swoja rezydencja? poszukaj na mapie swojej siedziby ikon z domkiem, tam beda zadania, ktore jak wykonasz to rozwijasz chalupe i okolice
     
  4. Zendeman

    Zendeman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Wykonuje i mam już drwala ale jak mówię, kupiłem parę drewienek i teraz już nie mam.
     
  5. gruchus

    gruchus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siedlce
    tam chyba trzeba poczekac az oni uzbieraja materialy. choc do konca nie wiem bo nie kupowalem od nich za duzo
     
  6. Art11

    Art11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problem związany również z zasobami, a konkretnie z handlem. Wysłałem konwój, który został napadnięty. W jaki sposób można przystąpić do jego obrony? nie mam żadnego znacznika na mapie, a w księdze jest wpis, że konwój napadnięto.
     
  7. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    przede wszystkim musisz posiadać przynajniej jednego assassina zdobywasz go po przez wyzwolenie dzielnicy np. w Bostonie (ikonka z takimi dwoma znakami nałożonymi na siebie <>)
    jak konwój jest atakowany przytrzymujesz RB aby przywołać menu assassynów i tam musisz już poczytać co i jak.
    Możesz też samemu obronić konwój, wtedy musisz znaleźć się tam gdzie obecnie przybywa. czyli jak jesteś np. w Bostonie a konwój jest zaatakowany np. na podgórzu to szybko teleportujesz się na wybrane terytorium i szukasz na mapie swojego konwoju.
     
Wczytywanie...

Poleć forum