1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins creed 4 RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fix, Październik 31, 2013.

  1. fix

    fix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznan
    wiem, bylo milion tematow, milion postow itd. ALE JUZ WALCZE 2 GODZINY I NIE MOGE TEGO ODPALIC! moglby ktos mi krotko i prosto napisac jak to zrobic zeby odpalic ac4 w formacie god? z gory dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może jaśniej napiszesz w czym problem ?
    Nie włącza się ? zawiesza ? wywala jakiś błąd ?
    Jaki masz kernel, dashlaunch ?
    Próbowałeś w XEX ??

    Jasnowidzów na forum nie ma...
     
  4. fix

    fix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznan
    no ogolnie problem wyglada tak. wrzucilem obie plyty na dysk i gdy chce wlaczyc gre konsola sie wylacza. problem juz na rozne sposoby tylko jedna plyte itd. itd. i ciagle to samo :< a czy jezeli zrobilbym to w xex to cos sie zmienia? czy tez tylko przerobic na xex, wrzucic i grac?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czasem jedna gra u jednego chodzi w god a w xex nie, a u innego na odwrót..
    Nie napisałeś jaki masz dash...kernel, może za stary ? - wymagany co najmniej 16202 ...
    Spróbuj do XEX'a przerobić, i sprawdź.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Zrób tylko dvd1 do god,dvd2 to multi.
     
  7. fix

    fix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznan
    wrzucalem tez 1 plyte god i tez po wlaczeniu konsola sie wylacza
     
  8. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miałem to samo.

    Zrób tak:
    usuń default.xex z folderu AC4
    zmień nazwę pliku scimitar_final.xex na default.xex
    Graj ;)
     
  9. fix

    fix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznan
    dzieki jabar.. :D zrobilem na xex i od razu dziala :D

    No widzisz :D - #Jabar
     
  10. Szkulek

    Szkulek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Białystok
    Zrobiłem tak ale jak włączam gre to wyskakuje błąd "Gra została zaktualizowana do niezgodnej wersji."
     
  11. fix

    fix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznan
    szkudek pozniej zaczelo mi dzialac normalnie w xex. przy drugim wlaczeniu juz nie dzialalo, ale przy 3ciej probie wlaczenia poszlo :D potem wgralem spolszczenie znowu te same problemy... ale tez przy kilku uruchomieniach gra sie odpalila. teraz chcialem sobie pograc i juz 6ty raz konsola mi sie wylacza :< masakra jakas :< /// oo wlasnie sie odpalilo!
     
  12. Szkulek

    Szkulek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Białystok
    ale mam chyba sposob tylko trzeba odpalać przez menadzer , zostaw default.xex i scimitar_final.xex a odpalasz gre przez scimitar_final.xex
     
  13. YankeEsc

    YankeEsc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Podłączam się do tematu. U mnie też nie włącza sie AC IV. Konsole przerabiałem dwa miesiące temu czyli wszystko w miarę świerze. Gre pobralem już przerobionął do xex dvd 1 wrzuciłem na dysk. Gra włącza się wybieram trudność rodzaj rozgrywki i postać załuduje mi sie stoi w tym jak by wirtualnym swiecie i po chwili ladowsnie sie zawiesza sie ładuje i ładuje i nic. Pamieć podręcznął czyściłem co jeszcze mogę zrobic żeby działało ?????

    Wysłane z mojego LG-P760
     
Wczytywanie...

Poleć forum