1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Assassins Creed: B - która wersja?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez t0mi_kg, Grudzień 28, 2010.

  1. t0mi_kg

    t0mi_kg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg
    Znajdzie się ktoś miły i powie mi, którą wersję mogę ściągnąć i będzie działać? Zależy mi na wersji PL, jakoś nie przepadam za AC w wersji ang.

    Mam ix 1.6

    zaktualizowalem sobie dash itd podczas instalacji NFS: HP, także tylko szukam wersji, która tak samo jak NFS by działała

    Jeśli gdzieś była już na to odpowiedź i się nie doszukałem, to poprosze o link, a za kilka godzin mozna juz usunac temat(zebym zdazyl sprawdzic link hehe :D )
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie znam się dobrze na przeróbce, bo nie kradnę, ale mi się wydaje że musisz mieć lt+
     
  4. Piter199201

    Piter199201 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Krzychu4545

    Krzychu4545 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skoro działa ci NFS to nie będzie problemu z AC w jakiejkolwiek wersji.
     
  6. t0mi_kg

    t0mi_kg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg
    chodzi o to ,ze mialem wersje AC B jakas po polsku przeszlo przez ABGX i przy AP25 wyskoczylo coś na żółto i jeden z forumowiczow powiedzial ze nie zadziala po wypaleniu ta wersja, stad po jakims czasie pytanie o tą wersje.

    A co do złodziejstwa no cóż...mnie obrzydza fakt, ze w x'ie trzeba za live płacic, mam ps3 wszystkie gry oryginalne bo mozna przez siec za free grać.
     
  7. kierownik2000

    kierownik2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kolego gry na ps3 masz oryginalne bo nie można przerobić konsoli jak by mozna było pewnie tez miałbyś piraty!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum